Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Sidorenko zaudē titulu panamietim Moreno

Jānis Pārums

Sidorenko zaudē titulu panamietim Moreno
Vladimirs Sidorenko (no kreisās)
Foto: AFP

Šonakt pirmo zaudējumu profesionālā boksera karjerā piedzīvoja pasaules čempions ukrainis WBA versijā svarā līdz 53.5 kg Vladimirs Sidorenko, kurš pēc punktiem piekāpjoties panamietim Anselmo Moreno, zaudēja arī čempiona jostu.

Šī bija septītā reize, kad Sidorenko aizstāvēja titulu un tā izrādījās neveiksmīga. Iepriekš divreiz Sidorenko titulu nosargāja cīnoties neizšķirti, taču tajās reizēs ukrainis bija krietni tuvāk uzvarām nekā neveiksmēm. Kopš profesionālā boksera karjeras sākšanas Sidorenko bija uzvarējis 21 cīņā pēc kārtas (septiņreiz – ar nokautu).

Cīņa pret Moreno ukrainim īsti neizdevās, jo panamietis ringā darbojās itin pārliecinoši, liedzot Sidorenko uzbrukt tā, kā viņš bija radis savās iepriekšējās cīņās. Arī uzbrukumā Panamas bokseris ukrainim sagādāja ne mazums problēmu, kas ļāva viņam izpelnīties vienbalsīgu tiesnešu lēmumu – 116:112, 116:112 un 116:112.

Moreno šī bija 22 uzvara (22-1-1, 8KO) karjerā un 16 pēc kārtas, kopš vienīgā zaudējuma 2002. gadā. Sidorenko piedzīvoja pirmo neveiksmi karjerā (21-1-2), zaudējot arī WBA titulu, ko atgūt nebūs viegli.

Izmantotie resursi:
boxrec.com