Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko un Mormeka cīņu tiešraidē translēs VSB

Andrejs Siliņš

Kļičko un Mormeka cīņu tiešraidē translēs VSB
Vladimirs Kļičko un Žans Marks Mormeks
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 3. martā, boksa ringā tiksies divi pasaules līmeņa bokseri – ukraiņu izcelsmes bokseris Vladimirs Kļičko un francūzis Žans-Marks Mormeks. Cīņu tiešraidē translēs Baltijā vienīgais specializētais sporta kanāls Viasat Sport Baltic. Maču komentēs Viasat Sport Baltic komentētājs Aivars Zahārovs, kā arī bijušais pussmagā svara bokseris Elvis Mihaiļenko, kurš ir bijis Eiropas un Latvijas čempions, kā arī ieguvis WBA Interkontinentālais čempiona titulu.

Kļičko pieder Pasaules Boksa asociācijas (WBA) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) supertituli, kā arī parastie Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) smagsvara čempiona tituli. Šobrīd Kļičko tiek uzskatīts par vienu no labākajiem bokseriem pasaulē. Pēdējo reizi Kļičko zaudēja 2004. gada aprīlī Lemonam Brūsteram, cīnoties par vakanto WBO titulu.

Viasat Sport Baltic eksperts Elvis Mihaiļenko prognozē, ka Kļičko turpinās savu uzvaru sēriju, norādot, ka Mormeka vienīgais trumpis cīņā varētu būt ātrums. Tāpat E. Mihaiļenko atgādina, ka francūzis pirms tam ir cīnījies pussmagā svara kategorijā un nav izgājis ringā kopš 2010. gada decembra. E. Mihaiļenko arīdzan norāda, ka būtisku lomu cīņas iznākumā spēlēs izteikti atšķirīgā auguma starpība, jo Kļičko ir par 16 līdz 18 cm garāks par pretinieku.

Žans-Marks Mormeks ir vairākkārtējs pasaules čempions 1. smagajā svarā (līdz 90,7 kg) WBA un WBC versijās. Titulus zaudēja Deividam Hejam, kuru savā pēdējā cīņā Kļičko pārliecinoši pieveica.

Vladimirs Kļičko karjeras laikā aizvadījis 59 cīņas, kurās viņš izcīnījis 56 uzvaras, no kurām 49 uzvarētas ar nokautu. Savukārt Mormeks savā profesionālajā boksa karjerā piedalījies 40 cīņās, kurās viņš izcīnījis 36 uzvaras, no kurām 32 ir bijušas ar nokautiem.

Viasat Sport Baltic cīņu tiešraidē translēs sestdien, 3. martā, plkst. 23:55. Pirms tam no 22:30 būs iespējams redzēt dueli par WBO 1.smagā svara pagaidu pasaules čempiona titulu starp ASV bokseri Valēriju Budrovu un Ola Afolabi no Lielbritānijas.

Informāciju sagatavoja
Elīna Barkovska

 +16 [+] [-]

, 2012-03-01 12:26, pirms 12 gadiem
Galvenais paspēt no sākuma, jo otrajā raundā jau var būt par vēlu.

  -2 [+] [-]

, 2012-03-01 16:12, pirms 12 gadiem
Ideāli atsakos no viassat jo nekad neko normālu nerāda pa VSB(izņemot ČL) bet nē tagad jārāda viņiem tāda cīņa!
Slēpts komentārs: TopTen

  +3 [+] [-]

, 2012-03-02 15:56, pirms 12 gadiem
Par skaistu cīņu un Wladimira uzvaru