Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB atceļ trīs mačus, Nacionālajā līgā zināmi visi "play-off" dalībnieki

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB atceļ trīs mačus, Nacionālajā līgā zināmi visi "play-off" dalībnieki
Kleitons Keršovs
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Augstākajās beisbola līgās (MLB) nelabvēlīgu laika apstākļu dēļ tika atcelti trīs mači, taču tajās spēlēs, kuras notika, tika noskaidrots pēdējais Nacionālās līgas izslēgšanas maču dalībnieks.

Nacionālajā līgā aizvadītajā naktī bija jāaizvada divi ļoti svarīgi mači. Viens no tiem bija par līderpozīcijām Centrālajā divīzijā, bet otrs – par pirmo vietu Rietumu divīzijā. Tomēr, tā kā lietus dēļ Sentluisas "Cardinals" un Pitsburgas "Pirates" mačs tika atcelts, tad visa uzmanība varēja tikt veltīta Losandželosas "Dodgers" un Sanfrancisko "Giants" cīņai.

Losandželosas komandai, lai būtu drošai par iekļūšanu izslēgšanas mačos, bija šajā spēlē jāuzvar, kamēr Sanfrancisko, kas ir pagājušās sezonas čempioni, uzdevums būtu bijis daudz grūtāks, jo būtu jāuzvar pašiem un jācer uz "Dodgers" neveiksmēm arī atlikušajos sezonas mačos. Tomēr, lai nevilktu visu garumā, Losandželosas vienība visu nokārtoja jau šodien, turklāt, nokārtoja ļoti pārliecinošā stilā – 8:0.

Jau no mača pirmajiem iningiem "Dodgers" parādīja, ka viņiem nav nekādas vēlēšanās ievilkt garumā Kalifornijas komandu savstarpējo attiecību noskaidrošanu, tāpēc jau pašā spēles sākumā tika parādīts labs uzbrukums, kas turpinājās arī līdz pat mača noslēgumam. Divi punkti uzvarā Andrē Itjēram un Eidžejam Elisam.
Tāpat jāizceļ komandas metēja Kleitona Keršova sniegums, kurš deviņu pilnu iningu laikā pieļāva vien vienu sitienu.

Līdz ar to, Losandželosas "Dodgers" kļūst par pēdējo Nacionālās līgas komandu, kura pievienojas izslēgšanas mačiem kvalificējušos komandu pulkā. Bez viņiem vietas pēcsezonas mačos ir nodrošinājuši Setnluisas "Cardinals", Ņujorkas "Mets", Pitsburgas "Pirates" un Čikāgas "Cubs". Jāpiebilst, ka pēdējās divas komandas no šī saraksta izslēgšanas mačus sāks "Wild card" kārtā, t.i., komandas izspēlēs vienu maču, lai noskaidrotu to vienību, kura spēlēs jau izslēgšanas maču pamatturnīrā.

Amerikas līgā no piecām izslēgšanas maču komandām gan ir zināmas vien divas – Kanzassitijas "Royals" un Toronto "Blue Jays", taču kanādiešiem aizvadītajā naktī, arī pārcelta mača dēļ, vēl neizdevās nodrošināt uzvaru savā divīzijā.

MLB regulārā sezona, 29.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPiratesAtcelta
Red SoxYankees10:4
Blue JaysOriolesAtcelta
MetsPhillies3:4
TwinsIndiansAtcelta
NationalsBraves1:2
CubsReds4:1
MarlinsRays2:4
TigersRangers6:7
RoyalsWhite Sox2:4
RockiesDiamondbacks3:4
AthleticsAngels1:8
AstrosMariners4:6
BrewersPadres4:3
DodgersGiants8:0

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2015-09-30 12:15, pirms 9 gadiem
Vārdu sakot Giants iet pēc standarta grafika. Principā, viņi uz nepāra gadiem vispār varētu likt attīstības zīmolu. Jāsaka, ka daudzie savainojumi sezonas pamatsastāvā ļāva atklāt tādus talantus kā Pārkers un Brauns, kas noteikti nākamgad cīnīsies par vietu pamatā jau no sezonas pirmajām nedēļām.
Kas attiecās uz spēli - Keršovam šodien strādāja off-speed piči - tas nozīmē, ka lielākā daļa atsisto bumbu neaizlidoja tik tālu, kā būtu no ātrbumbām. Nu un protams - visi citi faktori kopā.