Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Otro reizi trijos gados "World Series" triumfē "Giants"

Andrejs Siliņš

Otro reizi trijos gados "World Series" triumfē "Giants"
Sanfrancisko "Giants" triumfē 2012. gada "World Series"
Foto: AFP/Scanpix

Sanfrancisko "Giants" vienība kļuvusi par "World Series" uzvarētājiem 2012. gadā, ar uzvaru pēdējā sērijas spēlē pār Detroitas "Tigers" (4:3) noslēdzot Augstāko beisbola līgu (MLB) sezonu. Šis ir jau septītais "Giants" triumfs kluba vēsturē un otrais pēdējo trīs sezonu laikā.

Pēc ne visai pārliecinošām uzvarām iepriekšējās "play-off" sērijās finālā Nacionālās līgas čempione "Giants" neatstāja variantus Amerikāņu līgas uzvarētājiem Detroitas "Tigers", svinot panākumu sērijā ar 4:0.

Par vērtīgāko "World Series" spēlētāju tika atzīts 26 gadus vecais venecuēlietis Pablo "Kung Fu Panda" Sandovals, kurš pirmajā sērijas spēlē iespēja trīs "home runs" sitienus, kļūstot par tikai ceturto spēlētāju MLB vēsturē, kas to paveicis vienas "World Series" spēles laikā.

"Tas, kas padarīja šo komandu par tik īpašu, bija nesavtīgums, viņi mīlēja viens otru, spēlēja viens otram un līdzjutējiem, un nekad nepadevās," pēc panākuma sajūsmināts par savu komandu bija tās menedžeris Brūss Boučijs. "Mūsu muguras bija piespiestas sienai pirmajās divās sērijās, bet mēs atguvāmies, Es nevarētu būt vēl lepnāks par savu komandu."

Šis ir jau septītais "Giants" tituls kluba vēsturē, pirmais tika izcīnīts pirms vairāk nekā simt gadiem 1905. gadā, vēlāk triumfēts arī 1921., 1922., 1933. un 1954. gada "World Series". Pēc tam līdz nākamajam titulam nācās gaidīt vairāk nekā pusgadsimtu, līdz beidzot 2010. gadā "Giants" triumfēja vēlreiz.

Izmantotie resursi:
The Official Site of Major League Baseball |...

     [+] [-]

, 2012-10-29 11:55, pirms 12 gadiem
Tas cilvēks Giants menedžmentā, kurš nolēma iemainīt Hanteru Pencu ir pelnījis pamatīgu algas pielikumu. Bez Penca viņi diez vai pat tiktu play-off, kur nu vēl izlīstu no tiem sūdiem, kas bija pirmajās kārtās. Pencs nespēlēja tik labi, cik ierasts, nu varbūt pēdējās 2 spēles bija viņa līmenī, bet viņš saliedēja komandu un pacēla to jaunā līmenī.

     [+] [-]

, 2012-10-29 14:35, pirms 12 gadiem
Tigers vājais uzbrukums izšķīra sērijas iznākumu. Pilnīgi skumji bija skatīties, kā viņi mocījās savu skatītāju priekšā, lai gūtu kaut punktu.

     [+] [-]

, 2012-10-29 21:24, pirms 12 gadiem
Piekrītu, ka Pence bija ļoti svarīgs ieguvums, taču Scutaro pirkums arī ir zelta vērts, bet jāuzslavē vispār kopumā Giants skautu sistēma, kas komandai atvedušas un izaudzējušas tādas zvaigznes kā Perfect Cane, The Freek, Kung fu Panda, Posey, Romo un vēl citi. Ja komandai pietiks nauda un noturēs šos drafta brīnumus un pēdējos pirkumus, tad nākošgad viņi atkal var tikt līdz finālam!