Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Phillies" sakauj "Yankees" pirmajā finālspēlē

"Phillies" sakauj "Yankees" pirmajā finālspēlē
Klifs Lī
Foto: AP/Scanpix

Sākusies Augstāko Beisbola līgu (MLB) finālsērija, kurā tiekas Ņujorkas "Yankees" un Filadelfijas "Phillies" vienības. Aizvadītajā naktī Ņujorkā notika pirmā abu vienību cīņa, kurā pārāka bija Nacionālās līgas pārstāve - Filadelfijas vienība, uzvarot ar 6:1.

Līdz sestā ininga beigām "Phillies" bija ieguvuši minimālu 2:0 vadību (abas reizes - ar Čeisa Atlija "home run" sitieniem), taču atlikušajā laikā pret "Yankees" rezerves metējiem šo pārsvaru trīskāršoja un visā spēlē guva sešus punktus ar skrējieniem. Vienīgo punktu laukuma saimniekiem pēdējā iningā guva Dereks Džeters, un arī par to zināmā mērā "Yankees" jāpateicas sāncenšu laukuma spēlētāja kļūdai piespēlē.

Spēli Amerikas līgas uzvarētāju "Yankees" komandā uz metēja kalniņa uzsāka Sī Sī Sabatija, kurš sev atvēlēto laiku - septiņus no deviņiem iningiem - aizvadīja pietiekami sekmīgi, ļaujot "Phillies" beisbolistiem izpildīt tikai četrus veiksmīgus sitienus un divas reizes sasniegt mājas bāzi, taču "Yankees" ierasti veiksmīgais sniegums uzbrukumā (izslēgšanas turnīrā visās spēlēs gūti vismaz četri punkti) šoreiz bija nez kur pačibējis... Pilnu spēli Filadelfijas komandā nocīnījās Klifs Lī, un pat "Yankees" zvaigžņotā sastāva lielākajām zvaigznēm neizdevās atšifrēt viņa spēli - Alekss Rodrigess un Marks Tešeira palika "uz nulles", bet ar kapteiņa Džetera trim veiksmīgiem sitieniem bija par maz.

Nākamā Pasaules sērijas spēle notiks jau šonakt - turpat "Yankees" mājvietā Ņujorkā. Paredzams, ka "Phillies" metēja pozīcija tiks uzticēta Pedro Martinesam, bet viņa pretinieks būs E. Dž. Bērnets.

Izmantotie resursi:
mlb.com

  +1 [+] [-]

, 2009-10-29 22:50, pirms 15 gadiem
Svaiga zinja Peec 3 stundaam saakas jau otraa speele

     [+] [-]

, 2009-10-29 22:50, pirms 15 gadiem
Ātri gan ziņa ielikta
Gaidām Pedro iznācienu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja