Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Rolenam 300. "Home Run", "Reds" pārspēj "Phillies"

Juris Miņins
Juris Miņins

Rolenam 300. "Home Run", "Reds" pārspēj "Phillies"
Skots Rolens
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Augstāko beisbola līgu (MLB) kārtējā mačā pie uzvaras tika Sinsinati "Reds", kuri ar 7:3 pārspēja Filadelfijas "Phillies", bet Skots Rolens šajā mačā 300. reizi savas karjeras laikā bumbiņu raidīja ārpus laukuma.

Vakar ziņojām, ka Sinsinati "Reds" bija spiesti piekāpties Klīvlendas "Indians" komandai, taču šodien viņi reabilitējās, jo pārspēja pēdējo divu gadu Pasaules sērijas dalībnieci Filadelfijas "Phillies", pie tam revanšs bija ļoti īpašs. Vispirms jau tāpēc, ka metējs Džonijs Kueto revanšējās par pagājušajā sezonā piedzīvoto zaudējumu, kurā viņš ļāva pretiniekiem atsist 22 no 23 metieniem, otrkārt, tāpēc, ka tieši šajā mačā "Reds" trešās bāzes aizsargs Skots Rolens izpildīja savas MLB karjeras 300. "Home Run" sitienu.

Pēc mača Rolens gan atzina, ka viss nenoritēja tā kā viņš gribēja: "Patiesībā es gribēju šo sitienu veikt jau vakardien, dienā, kad mani vecāki svinēja savu 45. kāzu gadadienu, visa mana ģimene un radi bija pilsētā, taču - nekā. Laikam jau taisnība ir tiem, kas saka, ka jo vairāk tu centies kaut ko izdarīt piespiedu kārtā, jo lielākas ir izredzes, ka tas neizdosies." Savukārt Kueto, kuram kā tulks "piestrādāja" komandas treneris, sacīja, ka šogad viņam bijis vieglāk spēlēt pret "Phillies", jo pirms gada viņš vairāk domāja par "All-Stars" spēli un nebija pienācīgi koncentrējies.

Jāpiebilst, ka Filadlelfijas "Phillies" rindās visus trīs punktus guva Rauls Ibanezs, kura šīssezonas kontā tādējādi jau ir 35 gūtie punkti 73 spēlēs.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 28. jūnija spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Toronto "Blue Jays" – Klīvlendas "Indians"1:2
Čikāgas "White Sox" – Kanzassitijas "Royals"1:3
Detroitas "Tigers" – Minesotas "Twins"7:5

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Vašingtonas "Nationals" – Atlantas "Braves"0:5
Ņujorkas "Mets" – Floridas "Marlins"3:10
Filadelfijas "Phillies" – Sinsinati "Reds"3:7
Pitsburgas "Pirates" – Čikāgas "Cubs"2:1
Hjūstonas "Astros" – Milvokī "Brewers"9:5
Arizonas "Diamondbacks" – Sentluisas "Cardinals"5:6
Kolorado "Rockies" – Sandijego "Padres"10:6
Losandželosas "Dodgers" – Sanfrancisko "Giants"4:2

Izmantotie resursi:
espn.go.com

  -1 [+] [-]

, 2010-06-29 13:04, pirms 14 gadiem
"...viņš ļāva pretiniekiem atsist 22 no 23 metieniem.."
Neapstrīdu latviskošanas nepieciešamību, bet šajā gadījumā nevaru saprast, kas ar to domāts.

  +7 [+] [-]

, 2010-06-29 14:10, pirms 14 gadiem
nesaprotu kāpēc Sporta Centrā pie beisbola ziņām ir olimpiskā simbola ikoniņa?!? nevar uztaisīt piemēram beisbola nūju??

     [+] [-]

, 2010-06-29 15:58, pirms 14 gadiem
angusrocks rakstīja: nesaprotu kāpēc Sporta Centrā pie beisbola ziņām ir olimpiskā simbola ikoniņa?!? nevar uztaisīt piemēram beisbola nūju??
Un vai nevar vispār par beisbolu nerakstīt, jo gandrīz nevienam neinteresē šis Amerikānu lēnais, garlaicīgais, nedinamiskais sporta veids, kurā profesionālis var būt par ar itin krietnu alus vēderu, uz kuru skatītāji nāk nevis skatīties spēli, bet ēst hotdogus, dzert kolu un sapņot, ka noķers kādu bumbiņu?
P.S.
Esmu pietiekami intensīvi vērojis šo spēli, lai droši varētu apgalvot augstāk minēto!

     [+] [-]

, 2010-06-29 16:51, pirms 14 gadiem
osio rakstīja: ... par beisbolu nerakstīt, jo gandrīz nevienam neinteresē ...
Pats atbildēji, GANDRĪZ... tātad kādam jau interesē un sava auditorija šiem rakstiem ir. Intensīvas spēles vērošanas vietā gan tikai varu ieteikt pašam uzspēlēt, rodas daudz lielāka interese un dinamika.

     [+] [-]

, 2010-06-29 16:53, pirms 14 gadiem
osio rakstīja: Un vai nevar vispār par beisbolu nerakstīt, jo gandrīz nevienam neinteresē šis Amerikānu lēnais, garlaicīgais, nedinamiskais sporta veids, kurā profesionālis var būt par ar itin krietnu alus vēderu, uz kuru skatītāji nāk nevis skatīties spēli, bet ēst hotdogus, dzert kolu un sapņot, ka noķers kādu bumbiņu?
P.S.
Esmu pietiekami intensīvi vērojis šo spēli, lai droši varētu apgalvot augstāk minēto!
Nu tad nelasi! ir pietiekami daudz cilvēku, kuri Latvijā par šo sportaveidu interesējās- uzskatu , kad tas ir ļoti interesants!
Alusvēder tu