Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Rays" pārspēj "Red Sox" un tiek pie astotās uzvaras pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Rays" pārspēj "Red Sox" un tiek pie astotās uzvaras pēc kārtas
Foto: AFP/Scanpix

Tampabejas "Rays" vakadrienas Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā ar 12:6 pārspēja Bostonas "Red Sox", tādējādi izcīnot savu astoto uzvaru pēc kārtas.

Tampabejas "Rays" šobrīd ir viena no "karstākajām" komandām visās Augstākajās beisbola līgās, jo ir izcīnījusi astoņus pānākumus pēc kārtas, kas ir šībrīža labākais rādītājs. Turklāt, astotais panākums ir izcīnīts pret MLB līdervienību Bostonas "Red Sox".

"Rays" un "Red Sox" mačs padevās patiesi spraigs, jo katrā iningā tika gūts vismaz viens punkts. Bostonieši savu rezultatīvo sēriju prata noturēt piecus iningus, katrā no cēlieniem gūstot pa punktam, bet Floridas beisbolisti, gūstot pa diviem punktiem otrajā un trešajā iningā, no piektā mača cēliena pārņēma rezultatīvo stafeti, četrus iningus guva pa punktam, bet noslēdzošajā mača nogrieznī pielika treknu punktu ar četriem punktiem, trīs no kuriem tika gūti pēc Džonija Fīlda bumbiņas raidījuma tribīnēs.

Fīldss arī bija rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās, bet zaudētājiem, ar diviem punktiem, izcēlās Henlijs Ramirezs.

Jāpiebilst, ka pēc šī zaudējuma Bostonas komanda, lai arī ir saglabājusi pirmo vietu MLB, nu faktiski to dala ar Arizonas "Diamondbacks" vienību, jo arī viņiem ir 19 panākumi un 7 zaudējumi. Vakardien viņi desmitajā iningā ar 4:3 pārspēja Vašingtonas "Nationals".

Pie savas astotās uzvaras pēc kārtas tika arī Ņujorkas "Yankees", kuri ar 11:1 sagrāva Losandželosas "Angels". Ar trim punktiem izcēlās Ārons Hikss, bet Masahiro Tanaka sešu iningu laikā veica deviņus straikautus un zaudēja tikai vienu punktu.

Interesanti notikumi risinājās arī pirmajā no divām Losandželosas "Dodgers" un Sanfrancisko "Giants" spēlēm, jo devītajā iningā uz metēju kalniņa devās Pablo Sandovāls, spēlētājs, kurš visu savu profesionāļa karjeru ir spēlējis uz bāzēm. Šāds solis bija sperts, jo komandai pietrūka rezerves metēju. Jāsaka, ka Sandovāla debija kā metējam izdevās lieliska un viņš aizvadīja perfektu iningu, nepieļaujot ne vienu atsitienu.

MLB regulārā sezona, 28.04.

ViesiMājniekiRezultāts
RedsTwins1:3
White SoxRoyals8:0
BrewersCubs0:3
DiamondbacksNationals4:3
RaysRed Sox12:6
DodgersGiants15:6
RangersBlue Jays7:4
MarienrsIndians12:4
BravesPhillies4:1
TigersOrioles9:5
CardinalsPirates2:6
AthleticsAstros0:11
RockiesMarlins1:4
White SoxRoyals2:5
MetsPadres2:12
YankeesAngels11:1
DodgersGiants3:8

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja