Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB aptur Maiami "Marlins" dalību sezonā

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB aptur Maiami "Marlins" dalību sezonā
Foto: AP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) vadība ir nākusi klajā ar paziņojumu, ka visi šajā nedēļā ieplānotie Maiami "Marlins" mači ir atcelti uz nenoteiktu laiku. Šis lēmums ir pieņemts pēc tam kā 17 komandas spēlētājiem un treneriem ir konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes.

Augstākā beisbola līga ir reaģējusi uz koronvīrusa uzliesmojumu Maiami "Marlins" komandas nometnē, proti, pēdējo dienu laikā ir konstatēti 17 pozitīvi Covid-19 testi. Iepriekš tika atcelta maču sērija pret Baltimoras "Orioles", bet nu MLB vadība ir nolēmusi apturēt Maiami komandas dalību MLB čempionātā līdz pat šīs nedēļas izskaņai.

Tāpat ir paziņots, ka Baltimoras "Orioles" komandai tā vietā, lai spēlētu pret "Marlins", nu būs jāstājas priekšā Ņujorkas "Yankees", bet paši "jeņķi" savu spēli pret "Phillies" no Filadelfijas aizvadīs Baltimorā.

Jāpiebilst, ka Vašingtonas "Nationals" komandas spēlētāji iekšējā balsojumā vakardien bija izteikuši vienotu nostāju un uz Floridu viņi nevēlējās braukt.

Atgādināsim, ka MLB sezona šogad notiek saīsinātā formātā, ierasto 162 maču vietā plāno izspēlēt 60 spēles. Pirmie regulārās sezonas mači tika izspēlēti vien pirms piecām dienām. "Marlins" komanda paspēja aizvadīt trīs spēles, kurās tika pie divām uzvarām, kas viņiem ļauj atrasties Nacionālās līgas Austrumu divīzijas pirmajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/