Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB līderi "Cubs" iemaina spēcīgākā metiena īpašnieku

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB līderi "Cubs" iemaina spēcīgākā metiena īpašnieku
Aroldiss Čepmens
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) pašreizējie līderi Čikāgas "Cubs", lai labāk sagatavotos cīņai par čempionu titulu, no Ņujorkas "Yankees" ir iemainījuši kubiešu metēju Aroldisu Čepmenu.

Čikāgas "Cubs" pašlaik ir gan Nacionālās līgas, gan visa MLB līderi un viņi arī tiek minēti starp galvenajiem kandidātiem uz šīs sezonas čempionu titula ieguvējiem. Tiesa, pēdējā laikā viņiem tik labi vis neiet un tāpēc, lai uzlabotu savas izredzes, čikāgieši ir veikuši maiņas darījumu ar Ņujorkas "Yankees", kura galvenais mērķis bija dabūt uz "Cubs" komandu Kubas beisbolistu Aroldisu Čepmenu.

Aroldiss Čempens ir maču noslēgumu speciālists, jo laukumā iet pēdējos iningos, turklāt viņš sevi ir pierādījis kā ļoti spēcīga metiena īpašnieks, ne tikai uzstādot (169 km/h) un atkārtojot rekordus šajā jomā, bet arī darot to ļoti pārliecinoši, jo, piemēram, aizvadītajā sezonā no visiem ātrākajiem metieniem pie pirmajiem 77 rādītājiem bija rakstīts tieši Čepmena vārds.

Ņujorkas "Yankees" pretī saņēma četrus spēlētājus, tajā skaitā vienu no līgas perspektīvākajiem šortstopiem Gleiberu Toresu.

Jāpiebilst, ka šīs sezonas sākumā Aroldiss Čepmens bija diskvalificēts uz 29 spēlēm par vardarbību mājās, taču nekādi sodi no policijas puses nesekoja. Tāpat ir jāatzīmē, ka Ņujorkas komanda metēju ieguva tieši pirms šīs sezonas. Iepriekš Čepmens pārstāvēja Sinsinati "Reds" vienību.

Šajā sezonā no Kubas aizbēgušais metējs aizvadīja 31 maču, kuros izcīnīja 20 saglabātās spēles, vidēji zaudējot 2.01 punktus.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports