Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Sākas EČ beisbolā, Latvija no dalības atsakās

Juris Miņins
Juris Miņins

Sākas EČ beisbolā, Latvija no dalības atsakās
Latvijas beisbola izlase 2014. gada Eiropas čempionātā.
Foto: beisbols.lv

Šodien Slovēnijā un Polijā tiks dots starts Eiropās čempionātam beisbolā, C grupā, kurā bija jāspēlē arī Latvijas izlasei, taču mūsu beisbolisti no šīs iespējas atteicās.

Lai arī šodien tiks dots starts Eiropas čempionātam beisbolā, C grupā, Latvijas izlase, kurai tur būtu jāspēlē, no dalības šajā turnīrā atteicās. Kā galvenais iemesls šim atteikumam ir tas, ka šosezon, pēc vairāku gadu pārtraukuma, netiek izspēlēts Latvijas čempionāts, tāpēc beisbolistiem nav spēļu prakses un tāpēc nevar sagatavot konkurētspējīgu izlasi starptautiskajiem mačiem.

Atgādināsim, ka Latvijas beisbola izlase vairākas reizes ir spēlējusi Eiropas čempionātā, līdz šim pēdējo reizi, 2014. gadā, kad tika izcīnītas divas uzvaras un astoņu komandu konkurencē izcīnīja sesto vietu.

Pievēršoties šī gada turnīram jāpiebilst, ka Slovēnijas pilsētas Ļubļanas grupā par ceļazīmi uz B divīziju sacentīsies Serbijas, Īrijas, Somijas, Norvēģijas un Slovēnijas izlases, bet Polijā, Mejska Gurka pilsētā, Igaunija, Gruzija, Rumānija, Ungārija un arī Polija.

Jāpiebilst, ka pašreizējie Eiropas čempioni beisbolā ir Nīderlandes izlase, kura titulu izcīnīja 2014. gadā. Savukārt šī gada turnīrs norisināsies no 9. līdz 18. septembrim un tas notiks pašreizējo čempionu mājvietā, Nīderlandē.

Izmantotie resursi:
facebook.com/beisbols.lv

     [+] [-]

, 2016-07-25 23:19, pirms 8 gadiem
Tuvākos gadus neredzu nekādu perspektīvu šim sporta veidam attīstīties Latvijā. Savukārt, ir dzirdēts, ka Lietuvā jauni spēlētāji aug kā sēnes.

     [+] [-]

, 2016-07-26 09:50, pirms 8 gadiem
arrived rakstīja: Tuvākos gadus neredzu nekādu perspektīvu šim sporta veidam attīstīties Latvijā. Savukārt, ir dzirdēts, ka Lietuvā jauni spēlētāji aug kā sēnes.
Lai sports attīstītos, vajag bērnus. Kamēr skolās nebūs kaut vai atsevišķu beisbola elementu (kas, starp citu, ļoti noder bērna attīstībā), tikmēr nekas prātīgs nebūs.
Taču tas attiecas uz daudziem sporta veidiem.