Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Kazmirs debitē Hjūstonā ar uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Kazmirs debitē Hjūstonā ar uzvaru
Skots Kazmirs
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Augstāko beisbola līgu (MLB) maiņu perioda pēdējās dienas, metējs Skots Kazmirs nonāca Hjūstonas "Astros" rindās un jau pirmajā spēlē nodrošināja savai jaunajai vienībai uzvaru.

Hjūstonas "Astros" vakarnakt sāka maču sēriju ar aizvadītās sezonas Pasaules sērijas dalībniekiem, Kanzassitijas "Royals", kuri arī šosezon rāda ļoti atzīstamu sniegumu. Tiesa, pirmajā abu komandu sērijas cīņā "Astros" izrādījās pārāki ar 4:0. Visus četrus punktus Teksasas štata komanda guva spēles pirmajā pusē, trešajā un ceturtajā iningā, kad Prestons Takers ar "Home run" sitienu iesāka savas komandas uzbrukuma ofensīvu. Tāpat punkti Kolbija Rasmusa, Hosē Altuves un Karlosa Koreas kontā.

Tomēr, lai vai cik labi spēlēja laukuma spēlētāji, lielākā uzmanība tika pievērsta hjūstoniešu jaunieguvumam – Skotam Kazmiram. Lai arī ar saviem komandas biedriem bijušais Oklendas "Athletics" spēlētājs (tika iemainīts pret diviem zemāko līgu beisbolistiem) tikās vien īsi pirms pirmsspēles treniņa, jaunais komandas metējs prata aizvadīt ļoti kvalitatīvus septiņus iningus. Tiesa, te gan jāpiebilst, ka viņam arī palīdzēja aizsardzība.

Interesanti, ka pašlaik Hjūstonas "Astros", kuriem šī ir jau desmitā sezona kopš vienība iepriekšējo reizi spēlēja izslēgšanas mačos, rāda diezgan sakarīgu spēli un jau pašlaik atrodas "play-off" zonā kā "wild card" komanda, taču viņi atpaliek vien par vienu maču no Losandželosas "Angels", lai izslēgšanas mačos iekļūtu kā savas divīzijas uzvarētāji.

MLB regulārā sezona, 25.07. rezultāti

ViesiMājniekiRezultāts
BravesCardinals2:4
PhilliesCubs5:3
NationalsPirates5:7
TigersRed Sox1:2
White SoxIndians6:0
DodgersMets7:2
OriolesRays1:3
AstrosRoyals4:0
YankeesTwins1:10
RedsRockies5:6
BrewersDiamondbacks2:1
RangersAngels4:2
Blue JaysMariners2:5
MarlinsPadres1:3
AthleticsGiants3:9

Izmantotie resursi:
MLB.com: The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2015-07-25 12:16, pirms 9 gadiem
Hjūstona brīnišķīgs piemērs PRO līgu pozitīvajai pusei - pāris sezonas bezcerīgi pastarīši, ar minimālu budžetu, bet ar iespēju draftos - pamazām draftos un atlasē savāca prospektus attīstīja un sāk plūkt pirmos augļus. Protams, iekļūšana play-off jau šogad tāpat būtu sensācija.