Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Arī "Pirates" iekļūst izslēgšanas spēlēs

Juris Miņins
Juris Miņins

Arī "Pirates" iekļūst izslēgšanas spēlēs
Pitsburgas "Pirates" priecājas par panākumu.
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā kā otrā izslēgšanas spēlēm Nacionālajā līga kvalificējās Pitsburgas "Pirates", kuri ar 13:7 pārspēja Kolorado "Rockies".

Lai arī Pitsburgas "Pirāti" pašā spēles sākumā izvirzījās vadībā ar 5:0, nevar teikt, ka spēle bija mierīga, jo Kolorado štata komanda piektajā iningā rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, bet izšķirošo izrāvienu pitsburgieši panāca vien devītajā iningā.

Par spēles galveno varoni kļuva Nīls Vokers, kurš viens pats guva sešus punktus. Interesanti, ka viņš pats ir pitsburgietis kopš dzimšanas.

"Pirates" vienībai šī būs trešā sezona pēc kārtas, kurā viņi spēlēs izslēgšanas mačos, lai gan vēl 2010. gadā viņi vienas sezonas laikā bija piedzīvojuši 105 zaudējumus, bet pirms šīs trīs veiksmīgo sezonu sērijas viņi 20 gadus bija spiesti iztikt bez izslēgšanas mačiem.

Uz šo brīdi MLB izslēgšanas spēlēm ir kvalificējušās vien divas komandas un abas divas pārstāv Nacionālās līgas centrālo divīziju – Sentluisas "Cardinals" un Pitsburgas "Pirates". Tāpat no centrālās divīzijas izslēgšanas spēlēs var piedalīties vēl viena komanda, Čikāgad "Cubs", kuri cīņā par "Wild card" ieņem stabilu otro vietu, par 9.5 uzvarām apsteidzot pērnā gada čempionus Sanfrancisko "Giants". Arī otrā vieta dod iespēju uz vismaz vienu spēli šī gada rudenī.

Savukārt Amerikas līgā divu uzvaru attālumā no izslēgšanas spēlēm šonakt nokļuva Kanzassitijas "Royals", kur, pateicoties Lorenzo Keina gūtajam punktam 10. iningā, pārspēja Sietlas "Mariners" ar 4:3.

MLB regulārā sezona noslēgsies 4. oktobrī, kas nozīmē, ka komandām vēl ir jāaizvada aptuveni 10 spēles.

MLB regulārā sezona, 23.09.

ViesiMājniekiRezultāts
White SoxTigers4:7
AngelsAstros6:5
RedsCardinals2:10
YankeesBlue Jays0:4
OriolesNationals4:3
RaysRed Sox6:2
BravesMets6:3
PhilliesMarlins3:4
BrewersCubs4:1
MarinersRoyals3:4
IndiansTvins2:4
PiratesRockies13:7
DiamondbacksDodgers1:4
RangersAthletics10:3
GiantsPadres4:5

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...