Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Uzvaras Baldonei un "dimantu" pirmajai komandai

Uzvaras Baldonei un "dimantu" pirmajai komandai
"Diamonds/LU" abu komandu spēles epizode
Foto: rigadiamonds.com

Svētdien Latvijas beisbola čempionātā tika aizvadītas vēl divas starplīgu spēles. Baldonē vietējā "BBB" komanda ar 24:9 apspēlēja Valmieras komandu, bet "Riga Diamonds/LU" pirmās un otrās komandas duelī pārāki izrādījās pirmās līgas spēlētāji.

Baldones un Valmieras komandu cīņā spēles sākums bija samērā līdzīgs, un otro iningu minimālā vadībā ar 9:8 noslēdza mājinieki. Trešajā iningā Valmieras komanda spēja rezultātu izlīdzināt, bet atlikušajos trīs iningos laukumā pilnībā dominēja pieredzējušākie Baldones spēlētāji, kas guva 15 punktus pēc kārtas. Spēles gala rezultāts - 24:9 Baldones labā. Jāatzīmē, ka spēli valmierieši noslēdza mazākumā, jo komandas šortstops Mārtiņš Auziņš tika noraidīts no laukuma par metienu tiesnesim ar nūju pa ķiveri. Baldones komandai šī bija trešā uzvara sezonā, savukārt Valmieras beisbolisti aizvadītajās desmit spēlēs pie panākuma joprojām nav tikuši.

Citā spēlē "Riga Diamonds" pirmā komanda ar 15:7 apspēlēja otro komandu, kas cīnās Latvijas čempionāta otrajā līgā. Arī šeit zaudētāji līdz zināmam brīdim spēja radīt intrigu spēlē, taču iznākumā virsroku tik un tā guva pieredze.

Nākamās starplīgu spēles Latvijas čempionātā gaidāmas jau pēc nedēļas.

Latvijas čempionāts beisbolā

MājniekiViesiRezultāts
Riga Diamonds/LURiga Diamonds/LU 215:7
BBBValmieras "Patronas"24:9

Izmantotie resursi:
rigadiamonds.com
patronas.webs.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-24 01:17, pirms 15 gadiem
''...spēli valmierieši noslēdza mazākumā, jo komandas šortstops Mārtiņš Auziņš tika noraidīts no laukuma par metienu tiesnesim ar nūju pa ķiveri...'' Labs kādam nav video?

     [+] [-]

, 2009-08-24 09:42, pirms 15 gadiem
Nemāku precīzi pateikt jo neredzēju kā tras notika, bet visticamāk tas ir bijis sitiena brīdī pa bumbiņu...

Arī pieredzējušiem spēlētājiem tā mēdz gadīties, izvēzēt sitienu un nedomājot par to kur kritīs nūja to kautkur palaiž vaļā - rezultāts kāds nu kuro reizi sanāk, dažreiz kečerim, dažreiz tiesnesim bet dažreiz pat abiem...

     [+] [-]

, 2009-08-24 09:50, pirms 15 gadiem
Valmieriešiem šī nav pirmā reize, kad nūja lido uz tiesneša pusi!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-24 10:02, pirms 15 gadiem
Uzreiz rodas jautājums, kas bija tiesnesis?

     [+] [-]

, 2009-08-24 10:14, pirms 15 gadiem
Pilnīgi var saprast Valmieriešus, jo spēlējot pirmo gadu, kad pretinieki ir krietni spēcīgāki, kad beidzot izdodas uzsist, nu galīgi nav prātā tas, kur paliks nūja Nez kurš tad bija tiesnesis, bet vai nu nebija par bargu šitā, atstāt mazākumā līgas vājāko komandu(tak zināja tiesnesis, ka Valmierai nav ko likt vietā)...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-24 13:59, pirms 15 gadiem
Viņš to nūju iemeta viņam netīšām. Ejot nost no laukuma pēc strike out, meta nūju malā un kaut kā tā neveikli ielidināja tiesnesim pa ķiveri, tik nozvanīja vien, kad alumīnija nūja ienāca ķiverē.

     [+] [-]

, 2009-08-24 14:05, pirms 15 gadiem
mbeka rakstīja: nu un nahuij latvija vajadzigs sads murgains sporta veids?
Lai tādi, kā tu redzētu, ka pasaulē ir kas vairāk kā alus un futbols

     [+] [-]

, 2009-08-24 21:41, pirms 15 gadiem
mbeka rakstīja: nu un nahuij latvija vajadzigs sads murgains sporta veids?
Un nahuij Latvijā ir vajadzīgi tādi izdzimumi kā Tu, kas pat vārdu Latvija raksta ar mazo burtu?!