Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" gūst 18 punktus un pārspēj "Reds"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" gūst 18 punktus un pārspēj "Reds"
Foto: AFP/Scanpix

Iespaidīgu sniegumu uzbrukumā aizvadītās nakts Augstākajās beisbola līgās demonstrēja Losandželosas "Dodgers", kuri ar 18:9 pārspēja Sinsinati "Reds".

Losandželosas komanda pašlaik aktīvi cīnās par pirmo vietu Nacionālās līgas rietumu divīzijā, tāpēc katra uzvara viņiem ir no svara. Spēlē pret Sinsinati "Reds" Kalifornijas beisbolisti parādīja īstu uguņošanu uzbrukumā un pārspēja Sinsinati komandu ar 18:9.

"Dodgers" kopumā guva septiņus "Home run", bet Adrians Gonzalezs bija pats veiksmīgākais, kurš bumbiņu ārpus spēles laukuma raidīja trīs reizes, bet kopā guva astoņus punktus, kas ir viņa karjeras rekords.

Tiesa, kā jau var noprast, tad aizsardzība un metēji šajā spēlē nebija uzdevumu augstumos, jo zaudēt deviņus punktus, taču vienalga uzvarēt, drīzāk ir izņēmums, nevis likumsakarība. Skots Kazmaiers 2.2 iningos pieļāva sešus sitienus un zaudēja četrus punktus, bet kopumā no 13 metējiem, kuri izgāja uz laukuma šajā spēlē, tikai trim izdevās izvairīties no punktu zaudējuma.

Pēc šīs uzvaras Losandželosas "Dodgers" ir dubultojusi savu pārsvaru pār Nacionālās līgas otrāsvietas ieguvēju, Sanfrancisko "Giants" un nu abu komandu starpā ir viena uzvara.

MLB regulārā sezona, 22.08.

ViesiMājniekiRezultāts
DodgersReds18:9
NationalsOrioles3:4
AstrosPirates3:1
Red SoxRays6:2
RockiesBrewers2:4
BravesDiamondbacks8:9
IndiansAthletics1:0
YankeesMariners5:7
CubsPadres5:1

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...