Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Rodrigezam 20. "Home run", "Yankees" uzvar

Juris Miņins
Juris Miņins

Rodrigezam 20. "Home run", "Yankees" uzvar
Alekss Rodrigezs
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu veterāns Alekss Rodrigezs aizvadītās nakts mačā, kurā tikās viņa Ņujorkas "Yankees" un Baltimoras "Orioles" guva savu 20. "Home run" sitienu sezonā, kas deva viņa vienībai uzvaru ar 4:3.

Ņujorkas komanda jau pirmajā iningā guva trīs punktus, kad precīzi sitieni padevās Bretam Gārdneram un Markam Tešeram (dublis), kas bija labs pamats tam, lai Baltimoras komandai nebūtu nekādu izredžu uz uzvaru."Orioles" gan trešajā iningā divus punktus atspēlēja, kad Raiens Flahertijs raidīja bumbiņu ārpus laukuma un kopā ar Dž.Dž. Hārdiju apskrēja laukumam apkārt.
Spēles turpinājumā Alekss Rodrigezs guva savu 20. "Home run", vienlaicīgi arī nodrošinot uzvaru savai komandai, lai gan Kriss Deiviss pēdējā ininga augšā vienu punktu prata atspēlēt.

Jāpiebilst, ka šajā spēlē lieliski darbojās arī ņujorkiešu metēju komanda, īpaši ir jāizceļ Ivans Nova, kurš pārtrauca savu trīs zaudējumu sēriju, bet Endrjū Millers "saglabāja" jau 22. maču sezonā (no 22 mēģinājumiem).

Nepilnus 40 gadus vecais Rodrigezs, gūstot savu 20. "Home run" sezonā (tas bija arī karjeras 674. sitiens ārpus laukuma), nodrošināja sev 16. sezonu, kurā viņš ir sasniedzis šo atzīmi, taču tas notiek pirmo reizi kopš 2010. gada. Jāpiebilst, ka iepriekšējo sezonu pilnā apmērā Alekss Rodrigezs bija spiests izlaist dēļ diskvalifikācijas, ko viņam piešķīra par līgā aizliegto vielu lietošanu.

MLB regulārā sezona, 23. jūlija spēles

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsWhite Sox3:2
DodgersBraves3:1
MetsNationals3:4
CubsReds1:9
RaysPhillies4:5
IndiansBrewers7:5
RangersRockies10:8
GiantsPadres7:1
CubsReds6:5
OriolesYankees3:4
MarinersTigers4:9
PiratesRoyals1:5
Red SoxAstros2:4
MarlinsDiamondbacks5:3
TwinsAngels2:5
Blue JaysAthletics3:4

Izmantotie resursi:
MLB.com: The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2015-07-23 18:06, pirms 9 gadiem
Ou, Juri! Augustā atsākas Interlīgas spēles, kas nozīmē arī Latvijas izlases aktivitāti. Ceru, ka kāds raksts šeit būs