Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Cardinals" noformē 10. "Reds" zaudējumu pēc kārtas

"Cardinals" noformē 10. "Reds" zaudējumu pēc kārtas
Nolans Arenado no "Cardinals" vienības, Foto: USA Today/Scanpix

Sinsinati "Reds" vakarnakt piedzīvoja savu desmito zaudējumu pēc kārtas 2022. gada Augstāko beisbola līgu (MLB) sezonā. Šoreiz viņi ar 2:4 atzina Sentluisas "Cardinals" pārākumu.

Sinsinati "Reds" neveiksmes turpinās un pēc relatīvi veiksmīgā starta, kad pirmajos četros mačos uzvaras un zaudējumi tika dalīti uz pusēm, nu Ohaio štata komanda ir piedzīvojusi desmit zaudējumus pēc kārtas, kas ir pārliecinoši sliktākā sērija visā līgā, jo tuvākajiem bēdubrāļiem, Čikāgas "White Sox" ir tikai piecas neveiksmes pēc kārtas. Desmito zaudējumu "Reds" piedzīvoja cīņā pret Sentluisas "Cardinals".

Jāsaka, ka sentluisieši savu pārsvaru jau bija ieguvuši pirmajā cīņas pusē, kad uz metēju kalniņa atradās jaunais talants Hanters Grīns. Spēcīgā metiena īpašnieks, kurš savā otrajā MLB startā uzstādīja jaunu rekordu, spēles laikā izpildot 39 metienus, kas sasnieguši 100 jūdzes/stundā lielu ātrumu, pret "Cardinals" bija pieklusis un neviens no viņa metieniem vairs nesasniedza tik lielu ātrumu.

Pieredzējušie Sentluisas atsitēji šo situāciju izmantoja un izdarīja visu, lai nodrošinātu uzvaru. Par labāko atsitēju mačā kļuva Pols Goldšmits, kurš izcēlās ar trim veiksmīgiem atsitieniem un diviem izsistiem punktiem, kas faktiski arī nodrošināja "Cardinals" panākumu.

Ar astoņām uzvarām un četriem zaudējumiem Sentluisas "Cardinals" ieņem pirmo vietu Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā.

- Čikāgas "White Sox", kā minēts iepriekš, piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas, jo pēc izgāšanās sērijā pret Klīvlendas "Guardians" viņi diez ko labāk nespēlē arī pret Minesotas "Twins". Lai arī zaudējums bija minimāls, 1:2, sniegums laukumā gan bija ļoti viduvējs, sevišķi – aizsardzībā, kur gan Tims Andersons, gan Hosē Abreu pieļāva kļūdas.

- Ārons Džadžs izcēlās ar diviem "Home run", palīdzot Ņujorkas "Yankees" ar 4:1 pārspēt Klīvlendas "Guardians". Tas gan nebija vienīgais, ko ņujorkiešu milzis prata izdarīt, jo vēl viņa kontā lielisks metiens, kas apturēja klīvlendiešu skrējēju.

MLB spēļu tiešraides piedāvā Viaplay

MLB regularrā sezona, 22.04. 2022.

ViesiMājiniekiRezultāts
CardinalsReds 4:2
White SoxTwins1:2
GuardiansYankees1:4
BrewersPhillies2:4
GiantsNationals7:1
Red SoxRays4:3
MarlinsBraves0:3
PiratesCubs4:2
Blue JaysAstros4:3
OriolesAngels5:3
RoyalsMariners1:4
DodgersPadres6:1
MetsDiamondbacks6:5
RangersAthletics8:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.