Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Red Sox" izcīna septīto uzvaru pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Red Sox" izcīna septīto uzvaru pēc kārtas
Foto: AFP/Scanpix

Lieliski Augstāko beisbola līgu (MLB) sezonu turpina Bostonas "Red Sox" vienība, kura pēc šīsnedēļas uzvaras pār Baltimoras "Orioles" ir tikusi pie septītās uzvaras pēc kārtas.

Bostonas "Red Sox" uz šo brīdi ir pati "karstākā" komanda visā MLB, jo tieši viņiem pašlaik ir pati garākā uzvaru sērija, kas pēc panākuma ar 5:1 pār Baltimoras "Orioles" jau ilgst septiņus mačus.

Šajā spēlē Bostonas komanda visu nokārtoja sestajā spēles iningā, kad no sākuma baltimorieši kļūdījās aizsardzībā, ļaujot gūt divus punktus, bet vēlāk, izejot nākošajam uzbrucējam, Endrjū Benintendi raidīja bumbiņu ārpus laukuma, panākot arī mača gala rezultātu – 5:1.

Čempionāta līderi, Čikāgas "Cubs" turpina krāt uzvaras un jau ir pietuvojušies 100 uzvaru robežai. 97. panākumu viņi izcīnīja pret Sinsinati "Reds", pārspējot savas divīzijas komandu ar 9:2. Par mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva Migels Montero. Savukārt Džons Lakijs tika pie 10. uzvaras sezonā, aizvadot septiņus iningus.

Pēc šī zaudējuma "Orioles" komandai ir pasliktinājušās pozīcijas cīņā par izslēgšanas mačiem, jo 10 spēles pirms sezonas beigām viņus no izkrišanas šķir vairs tikai viens zaudējums. Detroitas "Tigers" un Hjūstonas "Astors" ir tuvākie sekotāji, bet Sietlas "Mariners" un Ņujorkas "Yankees" atpaliek, attiecīgi, 2 un 2.5 uzvaras.

Savukārt Nacionālās līgas cīņā par divām "Wild card" biļetēm šīsnakts spēles nekādus skaidrību nenesa, jo zaudējumus piedzīvoja visas trīs komandas. Sentluisas "Cardinals" ar 1:11 piekāpās Kolorado "Rockies", Ņujorkas "Mets" atkārtoti atzina Atlantas "Braves" pārākumu ar 3:4, bet Sanfrancisko "Giants" saņēma Losandželosas "Dodgers" prettriecienu – 3:9.

MLB regulārā sezona. 21.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsRockies1:11
AstrosAthletics6:5
Blue JaysMariners1:2
Red SoxOrioles5:1
White SoxPhillies3:8
RoyalsIndians3:4
BravesMets4:3
NationalsMarlins8:3
YankeesRays11:5
AngelsRangers5:4
RedsCubs2:9
PiratesBrewers4:1
TigersTwinsPārc.
DiamondbacksPadres3:2
GiantsDodgers3:9

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...