Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Masu nekārtības nepalīdz "Giants" tikt pie uzvaras

Juris Miņins
Juris Miņins

Masu nekārtības nepalīdz "Giants" tikt pie uzvaras
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Augstākajās beisbola līgās (MLB) tika aizvadīta pirmā sērijas spēle starp principiālajiem Nacionālās līgas rietumu divīzijas pretiniekiem Losandželosas "Dodgers" un Sanfrancisko "Giants", kurā neiztika arī bez nekārtībām laukumā. Beigu beigās uzvaru ar 2:1 izcīnīja Losandželosa.

Losandželosas un Sanfrancisko komandu dueli var saukt par principiālu, vēl jo vairāk tāpēc, ka abas komandas cīnās par pirmo vietu divīzijā un izslēgšanas mačiem.

Šonakt cīņa izvērsās ļoti nervoza un spraiga par ko liecina kā rezultāts, tā arī notikumi uz laukuma. Ja mēs sākam ar sportiskajiem notikumiem, tad Sanfrancisko beisbolisti pirmie izvirzījās vadībā, kad Eduardo Nunjezs izmantoja Kleitona Keršova kļūdu metienā. Šāds rezultāts ilgi arī turējās, kas tikai piedeva klāt nervu spriedzi.

Savu augstāko punktu tā sasniedza, kad Nolans Bamgārners pārspēja Jasielu Puigu un pēc tam kubietim arī pateica kaut ko tādu, kas lika viņam aizsvilties un doties pretī metējam, lai noskaidrotu savas attiecības līdz galam, bet līdz ar abiem diviem duelantiem laukumā izskrēja abu komandu rezervisti un uz kādu laiku mačs bija jāpārtrauc.

Tiesa, kā izrādījās vēlāk, šāds emocionāls pārdzīvojums par labu nāca Losandželosas komandai, kura devītajā iningā, pēc Adriana Gonzalesa dubultsitiena spēja gūt divus punktus un svinēt laimīgu uzvaru, kas nu viņiem dod sešu uzvaru pārsvaru pār Sanfrancisko.

Ar to gan Sanfrancisko komandas nedienas nebeidzas, jo līdz ar šo zaudējumu viņi ir arī izkrituši no MLB izslēgšanas spēļu zonas, atdodot savu vietu Sentluisas "Cardinals", kuri ar 5:3 pārspēja Kolorado "Rockies".

MLB regulārā sezona, 19.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsRockies5:3
White SoxRoyals 3:8
Red SoxOrioles5:2
BravesMets7:3
NationalsMarlins3:4
AngelsRangers2:3
RedsCubs2:5
AstrosAthletics4:2
Blue JaysMariners3:2
GiantsDodgers1:2
DiamondbacksPadres2:3

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...