Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" nodrošina vietu "play-off"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" nodrošina vietu "play-off"
Sanfrancisko "Giants" šī sezona faktiski ir beigusies.
Foto: AFP/Scanpix

Sentluisas "Cardinals", kura uz šo brīdi ir labākā komanda ne tikai Nacionālajā līgā, bet arī visā MLB, aizvadītajā naktī piekāpās Čikāgas "Cubs", taču pateicoties Sanfrancisko "Giants" zaudējumam, kļuva par pirmo komandu čempionātā, kura ir garantējusi sev vietu izslēgšanas mačos.

Sentluisas komandai pēdējā laikā neiet tik labi kā gribētos, jo uzvaru sērijas mijas ar zaudējumu sērijām, tāpat arī pašlaik, kad pēc četriem panākumiem pēc kārtas, seko divi zaudējumi Čikāgas komandai.

Aizvadītās nakts spēlē atslēgas notikumi risinājās mača vidū, kad piektajā un sestajā iningā čikāgieši guva trīs punktus pēc kārtas, bet Horhe Solers un Kriss Braients guva pa "Home run" sitienam, kuri bija secīgi, t.i., viens pēc otra.
"Cardinals" gan mēģināja atspēlēties un devītajā spēles cēlienā guva trīs punktus, kad Mets Kārpenters raidīja bumbiņu ārpus laukuma, bet Jadirs Molina tam visam pielika vēl vienu punktu, taču šoreiz ar to bija par maz un Čikāgas "Cubs" varēja mierīgi uzelpot, nemaz neizspēlējot devītā ininga otro pusi.

Interesanti, ka, lai arī, no vienas puses, par zaudējumu priecāties nav nekāda pamata, taču MLB līdervienībai šoreiz arī īsti skumt nevajadzēja, jo, tā kā esošie MLB Pasaules sērijas čempioni (un "Cardinals" pāridarītāji pagājušajā sezonā) Sanfrancisko "Giants" piekāpās Arizonas "Diamondbacks" ar 0:6, tad kļuva zināms, ka Misūrī štata komanda kā pirmā ir kvalificējusies 2015. gada oktobra cīņām.

No citām spēlēm der izcelt, protams, Ņujorkas dueļa turpinājumu, kur pēc "Mets" uzvaras pirmajā spēlē ar 5:0, otrajā cīņā panākumu svinēja "Yankees", turklāt, ar tieši tādu pašu rezultātu.
Divas uzvaras vienas spēļu dienas laikā izcīnīja arī Losandželosas "Angels", kuri bija pārāki pār Minesotas "Twins" 4:3 un 5:2. Šis rezultāts, kopā ar pašu uzvaru pār Oklendas "Athletics" (10:6), nevarēja nepriecēt Hjūstonas "Astros", kuriem tādējādi ir izdevies apturēt savu piecu maču zaudējumu sēriju, kā arī atrauties no minesotiešiem cīņā par pēdējo ceļazīmi uz Amerikas līgas izslēgšanas mačiem.

MLB regulārā sezona, 19.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsCubs4:5
YankeesMets5:0
AngelsTwins4:3
MarlinsNationals2:5
DiamondbacksGiants6:0
Red SoxBlue Jays7:6
OriolesRays2:1
RoyalsTigers5:6
White SoxIndians4:3
RedsBrewrs9:7
PhilliesBraves1:2
AthleticsAstros6:10
AngelsTwins5:2
MarinersRangers1:10
PadresRockies2:10
PiratesDodgers3:2

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2015-09-20 09:57, pirms 9 gadiem
Pag, Juri, neko Giants vēl nav nolikuši. Gluži vienkārši situāciju ar zaudējumiem sev nepadara vienkāršu. Dodgers arī zaudēja, cerība ir dzīva. Arī Pirates, Cubs un Mets neko vēl 100% nav garantējuši( ko gan tuvāko 5 dienu laikā var izdarīt visi minētie klubi, jo Giants ir vienīgie, kas NL vēl var iejaukties cīņā vismaz par WC.