Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Mačado fantastisks sniegums, "Orioles" pārspēj "Angels"

Juris Miņins
Juris Miņins

Mačado fantastisks sniegums, "Orioles" pārspēj "Angels"
Foto: APTOPIX/Scanpix

Pateicoties Menija Mačado lieliskajai spēlei, kurā viņš guva trīs "Home run", aizvadītās nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā Baltimoras "Orioles" ar 9:7 pārspēja Losandželosas "Angels".

Losandželosas un Baltimoras komandu cīņa patiesi bija kārtīga "uguņošana", jo abas vienības kopā spēja noorganizēt desmit "Home run" sitienus, t.i., visi punkti šajā spēlē tika gūti tikai pēc tam kā bumbiņa pameta spēles laukumu.

Šo uzbrukuma festivālu pirmais sāka Alberts Puhols, kurš pirmajā iningā veica "Home run", gūstot divus punktus, bet viņa komandas biedri līdz otrā ininga vidum jau spēja gūt vēl trīs "Home run", panākot vadību ar 5:0. Jāpiebilst, ka Puhols guva savu 609 "Home run" karjerā, tādējādi atkārtojot Semija Sosas rekordu, kļūstot par veiksmīgāko ārpus ASV dzimušo bumbiņu atsitēju MLB vēsturē.

Šajā brīdī Marks Trumbo gan saprata, ka ir jāatbild un viņš bija pirmais, kurš raidīja bumbiņu pāri laukumu atdalošajai sienai "Orioles" labā, kas iedvesmoja baltimoriešus un jau līdz trešā ininga beigām viņi samazināja rezultāta starpību līdz minimumam – 4:5. Tieši trešajā iningā savu pirmo šīs spēles "Home run" guva Menijs Mačado.

Maiks Trauts piektajā iningā gan divus punktus atguva, taču tajā pašā piektajā iningā Mačado vēlreiz aizsūtīja bumbiņu tālu prom un rezultāts kļuva 7:5 par labu "Angels".

Mača atrisinājums, kā jau labās spriedzes filmās, pienāca pēdējā brīdī, devītajā izspēļu kārtā, kad pie pilnām bāzēm, rezultāta starpībai esot "-2", uz sitienu devās Mačado. Menijs arī izdarīja to, ko no viņa gaidīja, proti, izsita "Grand slam", tādējādi pieliekot treknu punktu šai "Home run" parādei un izcīnot savai komandai laimīgu panākumu.

Jāpiebilst, ka līdz ar šiem trim veiksmīgajiem sitieniem, Mačado pašlaik ir nokļuvis dalītā pirmajā vietā starp savas komandas labākajiem "Home run" sitējiem. 26 veiksmīgi bumbiņas raidījumi ārpus laukuma ir arī Džonatanam Skūpam.

Daudz labāk aizvadītajā naktī, tāpat kā šīssezonas čempionātā kopumā, gāja otrai Losandželosas komandai, "Dodgers". Pārspējot Detroitas "Tigers" ar 8:5, viņi ir izcīnījuši savu 86. panākumu šajā sezonā un pašlaik viņiem ir 52 maču rezerve līdz neitrālai bilancei. Viņu 71.7% uzvarēto spēļu, ja vien sezona noslēgtos šobrīd, būtu labākais rādītājs pēdējo 63 gadu laikā.

MLB, 19.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPirates11:10
Blue JaysCubs4:7
AngelsOrioles7:9
YankeesRed Sox6:9
DodgersTigers8:5
MarlinsMets3:1
MarinersRays7:1
RedsBraves5:3
DiamondbacksTwins3:10
AthleticsAstros1:3
IndiansRoyals10:1
BrewersRockies4:8
NationalsPadres7:1
PhilliesGiants2:10

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/