Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Diamondbacks” uzvar septītajā spēlē pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

“Diamondbacks” uzvar septītajā spēlē pēc kārtas
Foto: AFP/Scanpix

Arizonas “Diamondbacks” vienība aizvadītajā naktī ar 5:4 pārspēja Filadelfijas “Phillies” un tādējādi pagarināja savu Augstāko beisbola līgu (MLB) uzvarēto maču sēriju līdz septiņām spēlēm.

Arizonas “Diamondbacks” komanda šo sezonu ir iesākusi pārsteidzoši labi, jo pašlaik atrodas Nacionālās līgas otrajā pozīcijā no līderiem, Kolorado “Rockies” atpaliekot vien par vienu uzvaru, taču līgas un visu MLB vājākās komandas Filadelfijas “Phillies” apspēlēšana aizvadītajā naktī viņiem nedevās pārāk viegli.

Pirmajā iningā ar diviem “Home run” sitieniem arizonieši, protams, izvirzījās vadībā, taču arī “Phillies”, pateicoties pirmajos trijos iningos gūtajiem punktiem (katrā pa vienam), rezultātu izlīdzināja, bet sestajā iningā Tajs Kellijs arī izvirzīja Filadelfijas komandu vadībā.

“Diamondbacks” vienība tikai devītajā izspēļu cēlienā prata rezultātu izlīdzināt, kad Gregors Blanko veica sitienu, bet Niks Ahmeds sasniedza mājas bāzi.

Spēles, kura nonāca līdz papildiningiem, atrisinājums pienāca tad, kad Rejmonds Fuentess, kurš laukumā devās tikai astotajā iningā, guva savu pirmo “Home run” MLB karjerā.

Ar šo uzvaru Arizonas komanda varēja panākt Kolorado vienību Nacionālās līgas galvgalī, taču tas nenotika un galvenais vaininieks bija Nolans Arenado, kurš “Rockies” spēlē pret Sanfrancisko “Giants” devītajā iningā ar vienu “Home run” sitienu rezultātu no 5:4 par labu “Giants” izmainīja uz 7:4 par labu “Rockies”. Līdz ar to komandas saglabāja savu status quo.

MLB regulārā sezona, 18.06.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsOrioles5:8
White SoxBlue Jays3:7
RaysTigers9:1
DodgersReds8:7
NationalsMets1:5
CubsPirates7:1
MarlinsBraves4:5
DiamondbacksPhillies5:4
PadresBrewers1:2
IndiansTwins5:2
MarinersRangers7:3
GiantsRockies5:7
RoyalsAngels7:3
YankeesAthletics3:4
Red SoxAstros6:5

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/