Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Red Sox" uzvar kārtējā maratonā, pārtrūkst "Indians" uzvaru sērija

Juris Miņins
Juris Miņins

"Red Sox" uzvar kārtējā maratonā, pārtrūkst "Indians" uzvaru sērija
Foto:AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Bostonas "Red Sox" nu jau kārtējo reizi aizvadīja vismaz 15 iningu spēli, kurā šoreiz ar 13:6 pārspēja Tampabejas "Rays".

Jau ceturto reizi šajā sezonā Bostonas vienība ir aizvadījusi maču, kurā ir vismaz 15 iningi un šoreiz viņi šādā cīņā arī uzvarēja, tiesa, to var saukt par brīnumaino izglābšanos.

Lai arī pirmajā iningā abas komandas apmainījās ar punktu guvumiem, mača tālākā gaita izvērtās par labu Tampabejas komandai, jo viņi devīto, jeb pamatlaika pēdējo, iningu sagaidīja atrodoties vadībā ar 5:2. Tiesa, tieši tas bija sākums Bostonas komandas atspēlēšanās sprintam, jo pēdējā pamatlaika izspēlē viņi guva trīs punktus, izlīdzinot rezultātu, kas nozīmēja, ka jāspēlē papildlaiks.

Tajā ilgu laiku ne vienai, ne otrai komandai neizdevās iegūt izšķirošo pārsvaru, taču 14. iningā paspīdēja cerību stariņš, taču pēc bostonieša Rafaela Dīversa sitiena, kas ļāva Mūkijam Betsam sasniegt mājas bāzi, Kevins Kīrmaiers atbildēja ar "Home run", tāpēc rezultāts tā arī palika neizšķirts.

Te gan jāpiebilst, ka ne uz ilgu laiku, jo 15. iningā Bostonas komanda turpināja spīdēt uzbrukumā un guva septiņus punktus, kas vēl pirms "Rays" iznākšanas laukumā uz savu ininga daļu ļāva diezgan droši prognozēt, ka "Red Sox" svinēs uzvaru, kas beigu beigās arī notika.

Handers Bogertss, Endrjū Benintendi, Rafaels Dīverss, Mičs Morlends un Dīvens Marero katrs uzvarētāju komandas labā guva pa diviem punktiem, bet rezultatīvākais spēlētājs bija jau pieminētais Morlends, kurš guva trīs punktus. Savukārt zaudētāju rindās rezultatīvākais bumbiņu atsitējs bija Vilsons Ramoss, kurš izcēlās ar trim gūtiem punktiem.

No metējiem ir jāizceļ bostonietis Kriss Seils, kurš spēli sāka un pameta savu pozīciju sestā ininga laikā, izceļoties ar deviņiem straikautiem, kas bija labs sākums "Red Sox" jaunajam vienā mačā veikto straikautu rekordam – 24.

Tāpat šajā naktī pārtrūka Klīvlendas "Indians" uzvaru sērija, kas bija sasniegusi 22 pēc kārtas izcīnītu panākumu atzīmi. Viņi ļoti līdzīgā cīņā atzina Kanzassitijas "Royals" pārākumu ar 3:4.

MLB, 15.09.

ViesiMājniekiRezultāts
Cardinals. Cubs2:8
DodgersNationals7:0
OriolesYankees2:8
AthleticsPhillies4:0
RoyalsIndians4:3
White SoxTigers2:3
PiratesReds2:4
Red SoxRays13:6
MetsBraves2:3
Blue JaysTwins4:3
MarinersAstros2:5
BrewersMarlins10:2
PadresRockies1:6
RangersAngels6:7
DiamondbacksGiants3:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/