Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" pārtrauc zaudējumu sēriju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" pārtrauc zaudējumu sēriju
Maikls Vaka svinēja savu 16. uzvaru sezonā
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) vadošā komanda Sentluisas "Cardinals", kura pēdējos mačos bija piedzīvojusi vienu zaudējumu pēc otra, ir atgriezusies uz uzvaras takas, ar 9:2 pārspējot Sinsinati "Reds".

Spēles pirmā puse pagāja pēdējā laikā ierastajā gultnē, proti, Sinsinati komanda guva pa punktam otrajā un ceturtajā iningā un nekas neliecināja, ka šajā mačā varētu pārtrūkt Sentluisas komandas zaudējumu sērija, taču Koltens Vongs piektajā iningā sāka atspēlēšanās mēģinājumu, kas beigu beigās vainagojās ar pārliecinošu uzvaru – 9:2.

Par spēles varoni var saukt Tomiju Famu, kurš parasti mačus vēro no rezervistu soliņa, taču šodien viņam tika dota iespēja spēli sākt sākumsastāvā un viņš arī to izmantoja, gūstot divus punktus ar bumbiņas raidījumu ārpus laukuma un tieši šie punkti, kā izrādījās vēlāk, bija uzvaru nesošie.

Jāatgādina, ka pirms šīs uzvaras "Cardinals" iepriekšējos 10 mačos astoņas reizes laukumu pameta kā zaudētāji un viņu pārsvars pār Nacionālās līgas otro komandu, Pitsburgas "Pirates" bija sarucis līdz 2.5 uzvarām.

No sausā zaudējuma sērijā izvairījās arī cits leģendārs klubs, Ņujorkas "Yankees", kurš ar 5:0 pārspēja Toronto "Blue Jays". Par šo uzvaru ņujorkiešiem visvairāk ir jāpateicas savam metējam Mašahiro Tanakam, kurš pieļāva vien četrus atsitienus (bet nevienu skrējienu).

MLB, 13.09. spēles

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsReds9:2
Blue JaysYankees0:5
NationalsMarlins5:0
Red SoxRays2:0
TigersIndians2:7
MetsBraves10:7
CubsPhillies4:7
TwinsWhite Sox7:0
AthleticsRangers4:12
AstrosAngels5:3
PadresGiants3:10
RockiesMariners3:2
DodgersDiamondbacks4:3
TigersIndians9:2
RoyalsOrioles2:8

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2015-09-14 11:32, pirms 9 gadiem
izskatijas cerigi beidzot ieraudzit 100 uzvaras un vairak regularaja , bet sie zagji pirms tam.. tagad loti gruti bus