Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Rodrigezs palīdz "Yankees" pārspēt "Red Sox"

Juris Miņins
Juris Miņins

Rodrigezs palīdz "Yankees" pārspēt "Red Sox"
Foto: AFP/Scanpix

Savā pirmspēdējā Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā Ņujorkas "Yankees" formastērpā Alekss Rodrigezs izsita vienu punktu, palīdzot ņujorkiešiem izcīnīt uzvaru pār Bostonas "Red Sox" ar 4:2.

Jau pagājušās nedēļas beigās kļuva zināms, ka Aleksa Rodrigeza un Ņujorkas "Yankees" ceļi pēc šīs piektdienas mača šķirsies, jo vienība neredz leģendārajam, bet neviennozīmīgi vērtētajam beisbolistam vietu komandas sastāvā, tāpēc piedāvāja viņam komandas konsultanta statusu. Tāpat, ja vien spēlētājam būs piedāvājumi, viņam tiks ļauts iet uz jebkuru citu komandu.

Visādi citādi neveiksmīgo sezonu "Yankees" rindās, Rodrigezs, iespējams, noslēgs uz pozitīvas nots, proti, spēlē pret "Red Sox" viņš guva punktu, palīdzot ņujorkiešiem pārspēj savus principiālos pretiniekus ar 4:2. Rodrigeza gūtais punkts palīdzēja uzstādīt mača gala rezultātu, proti, bija pēdējais rezultatīvais sitiens mačā.

No citām spēlēm jāizceļ Arizonas "Diamondbacks" graujošā uzvara pār Ņujorkas "Mets" ar 9:0, kas ir svarīga uzvara ne tikai tāpēc, ka izpildīta ar graujošu rezultātu, bet arī tāpēc, ka šī bija trešā arizoniešu uzvara pār ņujorkiešiem pēc kārtas, tāpēc sēriju viņi ir uzvarējuši ar 3-0. Jāpiebilst, ka "Mets" pēdējās 15 spēlēs ir piedzīvojuši 11 zaudējumus.

MLB regulārā sezona, 11.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsCubs3:4
DiamondbacksMets9:0
PadresPirates0:4
AstrosTwins15:7
RockiesRangers12:9
BravesBrewers3:11
OriolesAthletics9:6
YankeesRedSox4:2
AngelsIndians4:11
AstrosTwins10:2
White SoxRoyals1:2

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...