Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Cubs” atstāj sausā “Astros” un izcīna 90. uzvaru sezonā

Juris Miņins
Juris Miņins

“Cubs” atstāj sausā “Astros” un izcīna 90. uzvaru sezonā
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) līderi Čikāgas “Cubs”, pateicoties Džona Lestera un Krisa Braienta lieliskajai spēlei, ar 2:0 pārspēja Hjūstonas “Astors”.

Metējs Džons Lesters šajā spēlē aizvadīja septiņus iningus, kuros nezaudēja ne punktu, taču pieļāva septiņus sitienus un tieši tikpat reizes pārspēja oponentu atsitējus. Šāds sniegums bija labs pamats, lai viņa dublieri, Hektors Rondons un Aroldiss Čepmens, kuri katrs aizvadīja vēl pa vienam iningam, varētu spēli novest līdz uzvarošām beigām.

Savukārt uzbrukumā abus punktus pēc bumbiņas raidīšanas ārpus laukuma guva Kriss Braients. Interesanti, ka Braientam šī bija pirmā spēle Hjūstonā pret “Astros”, kam ir liela nozīme, jo 2013. gada draftā tieši hjūstoniešiem bija iespēja draftā izvēlēties ar pirmo numuru, taču viņi, tā vietā lai ņemtu Braientu, paņēma sākumsastāva metēju Marku Eplu, kurš tā arī neuzspēlēja lielajā līgā un šogad tika aizmainīts prom.

Pēc šīs uzvaras Čikāgas klubs jau ir ticis pie 90 panākumiem šajā sezonā un tā viņiem ir otrā sezona pēc kārtas, ka kas tāds ir izdevies. Interesanti, ka pēdējo reizi šāda sērija, kas gan turpinājās trīs mačus, tika fiksēta 1928.-1930. gados. Lieki piebilst, ka “Cubs” pašlaik ir labākā komanda visā MLB un tuvākos sekotājus, Teksasas “Rangers” apsteidz par septiņām uzvarām.

MLB regulārajā sezonā, kas noslēgsies oktobra sākumā, līdervienībai ir atlicis nospēlēt vēl 22 mačus.

MLB regulārā sezona, 9.09.

ViesiMājniekiRezultāts
BrewersCardinals3:4
RaysYankees5:7
PhilliesNationals4:5
RedsPirates4:3
Red SoxBlue Jays13:3
OriolesTigers3:4
DodgersMarlins1:4
MetsBraves6:4
RoyalsWhite Sox2:7
IndiansTwins5:4
CubsAstros2:0
RangersAngels2:1
MarinersAthletics3:2
RockiesPadres4:1
GiantsDiamondbacks

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...