Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Ostins nodrošina "Yankees" piekto panākumu pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

Ostins nodrošina "Yankees" piekto panākumu pēc kārtas
Foto: AFP/Scanpix

Augstākajās beisbola līgās (MLB) pie piektā panākuma pēc kārtas tika Ņujorkas "Yankees" komanda, kas ar 5:4 pārspēja Tampabejas "Rays".

Ņujorkas "Yankees" pēdējā laikā ir kļuvusi par mazliet citādāku komandu kā visi to parasti ir raduši redzēt, proti, tā vietā, lai sastāvs būtu pārpildīts ar zvaigznēm, vienība ir likusi uzsvaru uz jaunajiem spēlētājiem un, jāsaka, nav aizšāvusi garām.

Ņujorkas komanda ir izcīnījusi piekto uzvaru pēc kārtas un šoreiz to nodrošināja Tailers Ostins, kurš mača devītajā iningā veica solo "Home run" sitienu, gūstot uzvaru nesošo un spēli noslēdzošo punktu. Pēc šī panākuma Ņujorkas komandai ir deviņu maču handikaps attiecībā pret neitrālo spēļu bilanci, kas šajā sezonā ir labākā situācija.

Divus "Home run" šajā spēlē guva "Yankees" kečeris Braiens Makans, bet zaudētāju rindās divreiz ārpus laukuma bumbiņu izsita Stīvens Souza juniors. Savukārt, ja mēs runājam par metējiem, tad ne tas labākais mačs padevās Sīsī Sabatijam, kurš spēja noturēties laukumā vien četrus iningus, kuru laikā zaudēja trīs punktus, bet otrs sākumsastāva metējs, Alekss Kobs aizvadīja sešus iningus un zaudēja četrus punktus.

Jāpiebilst, ka, lai arī komanda nosacīti ir veidota nākotnei, tā vēl aizvien aktīvi cīnās par vietu izslēgšanas mačos un no "wild card" vietas atpaliek vien divus mačus.

MLB regulārā sezona, 08.09.

ViesiMājniekiRezultāts
BrewersCardinals12:5
AstrosIndians7:10
RaysYankees4:5
PhilliesNationals4:1
RedsPirates1:4
RangersMariners3:6
RockiesPadres1:14

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...