Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Bijusī NFL superzvaigzne Tībovs noslēdz līgumu ar MLB komandu

Juris Miņins
Juris Miņins

Bijusī NFL superzvaigzne Tībovs noslēdz līgumu ar MLB komandu
Tims Tībovs
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētājs Tims Tībovs ir parakstījis līgumu ar Augstāko beisbola līgu (MLB) komandu Ņujorkas “Mets”.

Tims Tībovs, kurš savā laikā tika uzskatīts par labāko koledžu futbola spēlētāju kāds jebkad ir spēlējis, pie profesionāļiem īsti nespēja parādīt to ko no viņa gaidīja un pēc dažām sezonām NFL nokļuva ārpus profesionālā sporta, taču, lai 29 gadu vecumā nepaliktu bez sporta pavisam, atlēts nolēma izmēģināt spēkus beisbolā.

Pēc vairāk kā gadu ilgiem individuālajiem treniņiem, augusta beigās Tībovs atrādīja savas prasmes MLB komandu pārstāvjiem ar cerību, ka viņš spēs ieinteresēt lielo līgu komandas savos pakalpojumos. Nevar teikt, ka bijušais NFL spēlētājs visus pārsteidza ar savām prasmēm, taču, no otras puses, viņš parādīja labu sportisko formu un prasmes, ko apzīmē ar “virs vidējā”.

Kopš iepriekšminētā treniņa beigām vairākas komandas izrādīja interesi par spēlētāju, taču sportists, kurš, paredzams, spēlēs ārējās līnijas aizsarga pozīcijā, piekrita Ņujorkas “Mets” piedāvājumam.

“Mets”, kas ir aizvadītās sezonas Pasaules sērijas dalībniece, piedāvāja Tībovam zemāko līgu līgumu un paredzams, ka bijušais Floridas universitātes futbola komandas izcilnieks savu profesionālā beisbolista karjeru sāks Floridas mācību līgā, kas ir čempionāts, ko aizvada septembrī un oktobrī un tas faktiski pilda treniņčempionāta lomu jaunajiem spēlētājiem, kā arī spēlētājiem, kas atlabst no savainojumiem.

Iepriekš tika ziņots, ka no 28 komandām, kas bija apmeklējušas Tībova treniņu, divas, Atlantas “Braves” un Kolorado “Rockies”, bija izrādījušas diezgan nopietnu interesi par jauno beisbolistu.

Interesanti, ka savas futbolista karjeras laikā Tims Tībovs bija pārstāvējis Denveras “Broncos” un Ņujorkas “Jets” komandas, bet Jaunanglijas “Patriots” un Filadelfijas “Eagles” sastāvā saspēles vadītājam neizdevās iekļūt.

MLB regulārā sezona, 07.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPirates3:4
MetsReds6:3
OriolesRays6:7
TigersWhite Sox4:7
AngelsAthletics1:4
Blue JaysYankees0:2
BrevesNationals4:5
AstrosIndians5:6
PhilliesMarlins0:6
CubsBrewers1:2
RoyalsTwins5:6
GiantsRockies5:6
Red SoxPadres7:2
RangersMariners3:8
DiamondbacksDodgers1:3

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2016-09-08 16:12, pirms 8 gadiem
Beisbols lkm tik "viegls" sporta veids, ka bijušie stāri no citiem sportiem viegli noslēdz līgumus top beisbola līgu. Ķip - jāiet uzsist pa to bumbiņu... Beisbolu pat rešņi spēlē.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-08 16:19, pirms 8 gadiem
Onslovs rakstīja: Beisbols lkm tik "viegls" sporta veids, ka bijušie stāri no citiem sportiem viegli noslēdz līgumus top beisbola līgu. Ķip - jāiet uzsist pa to bumbiņu... Beisbolu pat rešņi spēlē.
Nē, vienkārši NFL ir TOP līga un, ja spēlētājs ir formā + gadu strādā individuāli, tad viņš var tika pie tāda iesācēja līguma.

     [+] [-]

, 2016-09-08 16:28, pirms 8 gadiem
NFL superzvaigzne bišķi pa šerpu, jo Tībovs bija pārvērtēts pirmās 45-50 minūtes NFL spēlēs viņš spēlēja tā itkā nebūtu bijis uz laukuma, bet beigās ierijis mildronātu, pēkšņi pēdējās minūtes un OT spēlē kā koledžas laikos, it īpaši pret Steelers 2011. gada pirmajā play-off kārtā. Lai jau veicas Tībovam MLB, bet domāju sākumā kad šo ziņu dzirdēju, Braves būs galvenie favorīti uz viņu, jo cik es sapratu viņiem jauns stadions ir un kā jau zinam Tībovs ir fanu favorīts gandrīz jebkurā Amerikas vietā, vietas nebūtu brīvas tur, bet nu laikam Ņujorka grib čunguru pievākt.

     [+] [-]

, 2016-09-08 17:21, pirms 8 gadiem
NFL superzvaigzne vai tomēr koledžu!?

     [+] [-]

, 2016-09-08 17:39, pirms 8 gadiem
Tomēr jau nu koledžu futbola ne NFL superzvaigzne. Neraugoties uz panākumiem un superzvaigznes slavu koledžā, jau pirms drafta vairums speciālistu neko nopietnu NFL viņam neprognozēja. Daudzi cerēja (arī es), ka tā vis nebūs, tomēr tas nepiepildījās. Īsts zvaigžņu brīdis NFL Timam bija tikai viens - pleiofā, kad Denvera pēc viņa piespēles uzvarēja. Tomēr nākamajā sezonā atnāca Peitons Menings (joprojām domāju, ka Indianapoles komandai izvēlēties viņa vietā Endrju Laku bija ne visai veiksmīgs lēmums), kas ir nesalīdzināmi augstākas kvalitātes saspēlnieks, un praktiski Tībova NFL karjera beidzās. Pēc tam viņš pat nespēja Ņujorkā izkonkurēt Sančesu, kura kvalitātes apšaubīja ļoti daudzi.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-08 18:24, pirms 8 gadiem
Superzvaigznes statusam ar spēles kvalitāti nav tieša sakara un Tībova piemērs to parādīja. Jebšu viņš ir tas, ko štatos apzīmē ar vārdu "celebrity" un šis "selebritī" statuss viņam bija teju vislielākais starp visiem NFL spēlētājiem.

Viņš bija NFL spēlējoša superszvaigze - NFL superzvaigzne.

     [+] [-]

, 2016-09-09 00:05, pirms 8 gadiem
nu vismaz šis joprojām būs aktuāli

https://www.youtube.com/watch?v=gAI...

     [+] [-]

, 2016-09-09 03:07, pirms 8 gadiem
par Laku var diskutet protams... bet reali Indy nebbia tada sastava,lai Peitons vel varetu iet pec gredzena ar indy tapec ari aizmainija(atdeva) tories tagad Laks ir top QB ar nakotni. manuprat ir ok. par Tibow runajot... normals calis bez rokas, precizitates un nalasa defu.. diviem galvenajiem instrumentiem. tiklido nopietna aizsardziba preti kur nevar read option laist ka koledza,bet jasedz pocket ta pzzz... tas pats kas RG3

     [+] [-]

, 2016-09-09 03:08, pirms 8 gadiem
Jaskatas ka Semians aizvietos Peitonu un vai Denver D bus limeni. Cam1 gribes atriebties... bet... domaju ka Denver panems tapat.