Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" atspēlējas pēdējā iningā un pārspēj "Pirates"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" atspēlējas pēdējā iningā un pārspēj "Pirates"
Jadirs Molina
Foto:AFP/Scanpix

Sentluisas"Cardinals" aizvadītās nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā, spēlē pret Pitsurgas "Pirates", devītajā iningā, pēc tam kā bija zaudējuši piecu punktu pārsvaru, atspēlējās un svinēja uzvaru ar 9:7.

Sentluisas komanda šonakt aizvadīja ļoti neviennozīmīgu spēli, jo maču viņi sāka un arī pabeidza ar uguņošanu uzbrukumā, taču fakts, ka spēles gaitā viņi izsēja piecu punktu pārsvaru un pirms pēdējā ininga viņi atradās iedzinējos gan nav vērtējams pozitīvi.

Pirmajā iningā ar "Grand Slam" sitienu izcēlās Jadirs Molina, kas uzreiz norādīja uz komandas pretenzijām uz panākumu, bet trešajā iningā 5:0 panāca Mets Adamss. Tiesa, jau ceturtajā iningā pitsburgieši, varbūt ne tik spoži, bet toties pārliecinoši, atspēlējās un izvirzījās vadībā ar 5:6.

Pie šāda rezultāta komandas nonāca līdz devītajam iningam, kuru, kā jau viesi, sāka "Cardinals" beisbolisti un viņi šoreiz nepievīla – trīs "Home run" sitieni un četri gūtie punkti bija pietiekoši, lai atgūtu iepriekš zaudēto. Pitsburgu pārstāvošais Jungs Ho Kangs vēl mēģināja kaut ko glābt, taču ar viņa pūlēm bija par maz, lai cerētu uz panākumu.

Pēc šī panākuma Sentluisas komanda ne tikai vēl vairāk nostiprināja savu reputāciju kā MLB labākā izbraukumu komanda, bet arī saglabāja savu vietu "wild card" otrajā pozīcijā, jo tuvāki sekotāji, Ņujorkas "Mets" no viņiem ir vienas uzvaras attālumā.

MLB regulārā sezona, 06.07.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPirates9:7
Blue JaysYankees6:7
BravesNationals7:9
AstrosIndians4:3
MetsReds5:3
PhilliesMarlins4:3
OriolesRays11:2
TigersWhite Sox0:2
CubsBrewers5:12
RoyalsTwins10:3
GiantsRockies3:2
AngelsAthletics2:3
RangersMariners10:7
DiamondbacksDodgers2:5
Red SoxPadres5:1

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...