Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

SOK pārstāvis: "Beisbols varētu atgriezties olimpisko spēļu programmā"

Jānis Pārums

Starptautiskās Olimpiskās komitejas loceklis, Krievijas Olimpiskās komitejas goda prezidents Vitālijs Smirnovs atklājis, ka Starptautiskā Beisbola un softbola federācija šobrīd nodarbojas ar to, lai atgrieztu šos sporta veidus olimpisko spēļu programmā.

"Beisbola un softbola pieteikums ir galvenais konkurents cīņas sportam," sacīja Smirnovs. "Tāpēc, ka beisbols jau iepriekš bija olimpisko spēļu programmā (no 1992.līdz 2008.gadam) un ir populāra sporta spēle. Lieli beisbola turnīri notiek ASV, Dienvidamerikā, Āzijā, tai skaitā Japānā."

"Un ļoti būtisks faktors ir tas, ka pastāv ļoti spēcīgs proamerikānisks lobijs. Tās ir beisbola spēcīgās puses, kuras nevar noliegt. Iepriekšējo gadu laikā starptautiskās federācijas pārstāvji neizlaida nevienu SOK pasākumu, vienmēr uzsvēra savu vēlmi palikt olimpiskajā ģimenē," piebilda Smirnovs.

Izmantotie resursi:
Главные новости дня - Газета.Ru

     [+] [-]

, 2013-09-06 14:12, pirms 11 gadiem
Būs MLB stāri, būs beisbols OS, nebūs MLB stāru, nebūs arī beisbola...

  -1 [+] [-]

, 2013-09-06 14:30, pirms 11 gadiem
Kas tar tur piedalīsies? 4 ar pusi valstis un pārējie ausaideri? Mok vēl amerikāņu futeni jāiekļauj un pārējos sporta veidus, kas nav iekļauti olimpiskajā programmā? Esmu pret.

     [+] [-]

, 2013-09-07 01:03, pirms 11 gadiem
Nu bljin, kaads v popu beisbols... Ciinjas sports ir viens no saakotneejiem olimpiskajiem sporta veidiem. Ar to es domaaju antiikaas speeles Senajaa Griekjijaa... Kaa var aizstaat klasiku ar kaut kaadu kriketa surogaatu...