Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Nationals” pārspēj “Giants” ar 5:1

Juris Miņins
Juris Miņins

“Nationals” pārspēj “Giants” ar 5:1
Trejs Tērners
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālās līgas divīziju līderu grupas komandu cīņā Vašingtonas “Nationals” ar 5:1 pārspēja Sanfrancisko “Giants”.

Šīsnakts MLB cīņās iezīmējās vairāki interesanti dueļi, viens no kuriem bija arī Nacionālajā līgā, kur tikās austrumu un rietumu divīzijas labākās komandas, proti Vašingtonas “Nationals” un Sanfrancisko “Giants”.

Vašingtonas komanda šo cīņu aizvadīja pārliecinoši, jo jau pirmajā iningā guva divu punktu vadību, ko ne tikai neizlaida no rokām līdz pat spēles beigām, bet arī izdarīja visu, lai ar šiem diviem punktiem būtu pilnīgi pietiekoši uzvarai. Galvenais vaininieks šādai spēlei bija “Nationals” metējs Gio Gonzalezs, kurš gan vēl tikai atgūst formu pēc savainojuma, taču aizvadītos septiņos iningos viņš zaudēja tikai vienu punktu un tikai divas reizes viņa metieni tika atsisti, taču septiņas reizes atsitējiem nācās pamest laukumu priekšlaicīgi.

Ceturtajā iningā, kad rezultāts bija 3:0, “Giants” atguva vienu punktu, Anhels Peidžins raidīja bumbiņu ārpus laukuma, taču “Nationals”, drīz vien atbildēja ar to pašu, turklāt dubultā apjomā, jo “Home run” sitienus piektajā un sestajā iningā izpildīja Trejs Tērners un Vilsons Ramoss.

Vašingtonas komandas līderis Braiss Hārpers šajā spēlē izcēlās ar vienu izsistu un vienu gūtu punktu.

Jāpiebilst, ka Sanfrancisko komandai šovakar arī mazliet paveicās, jo, lai arī viņi paši zaudēja, zaudējumu piedzīvoja arī viņu tuvākie sekotāji cīņā par divīzijas līderpozīcijām, Losandželosas “Dodgers”, kurus ar 0:9 sagrāva Bostonas “Red Sox”. Uz šo brīdi abas Nacionālās līgas rietumu divīzijas vadošās komandas šķir divas uzvaras.

MLB regulārā sezona, 05.08.

ViesiMājniekiRezultāts
BravesCardinals0:1
IndiansYankees7:13
GiantsNationals1:5
RedsPirates2:3
MetsTigers3:4
TwinsRays6:2
OriolesWhite Sox7:5
RangersAstros0:5
Blue JaysRoyals4:3
MarlinsRockies5:3
BrewersDiamondbacks2:3
CubsAthletics7:2
AngelsMariners4:6
Red SoxDodgers9:0
PhilliesPadres5:4

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...