Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Hārpers palīdz “Nationals” izcīnīt uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Hārpers palīdz “Nationals” izcīnīt uzvaru
Braiss Hārpers
Foto: AFP/Scanpix

Vašingtonas “Nationals”, kas ir Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālās līgas vicelīdere, aizvadītajā naktī ar 4:1pārspēja iepriekšējās sezonas Pasaules sērijas dalībniekus, Ņujorkas “Mets”.

Vašingtonas komanda šajā spēlē pieturējās pie labi zināmām un pārbaudītām vērtībām, proti, Ņujorkas komandai uzbruka jau spēles sākumā, zogot bāzes, jo “Mets” metājs Noā Sindergārds, kā to jau ir pierādījusi ne viena vien vienība, nespēj kontrolēt šādus skrējienus un viņa 45 zaudētās/nozagtās bāzes ir sliktākais rezultāts pēdējo 15 sezonu laikā.

Savukārt “Nationals” rindās izcēlās vienības līderis Braiss Hārpers, kurš pats izsita vienu sitienu, bet guva vēl divus punktus, palīdzot savai vienībai smagā un sīvā cīņā pārspēt “Mets”, kuri Nacionālās līgas Austrumu divīzijā ieņem otro vietu, 10.5 uzvaras atpaliekot no tiem pašiem vašingtoniešiem, taču saglabā cerības uz vietu izslēgšanas mačos, jo cīņā par divām “wild card” vietām viņi ieņem trešo vietu un no otrās pozīcijas viņus šķir 2 uzvaras.

Amerikas līgā diezgan pamatīgu pērienu no principiālajiem pretiniekiem Baltimoras “Orioles” saņēma Ņujorkas “Yankees”, kuri zaudēja ar 0:8.

Tas baltimoriešus “tur pie dzīvības” cīņā par “play-off”, kur “wild card” ieskaitē viņi ieņem otro vietu, taču arī Detroitas “Tigers” vienībai ir tāda pati bilance. Interesanti, ka “Tigers” šajā naktī ar 7:6 pāspēja esošos čempionus Kanzassitijas “Royals”, kuriem, visdrīzāk, šī sezona beigsies ārpus izslēgšanas mačiem.

MLB regulārā sezona, 02.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsReds2:3
GiantsCubs1:2
YankeesOrioles0:8
BravesPhillies8:4
BewersPirates1:0
MarlinsIndians2:6
NationalsMets4:1
Blue JaysRays3:8
AstrosRangers8:10
White SoxTwins11:4
TigersRoyals7:6
DiamondbacksRockies7:14
Red SoxAthletics16:2
AngelsMariners8:11
PadresDodgers4:2

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...