Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“White Sox” sagādā “Twins” 103. zaudējumu sezonā

Juris Miņins
Juris Miņins

“White Sox” sagādā “Twins” 103. zaudējumu sezonā
Foto: AFP/Scanpix

Čikāgas “White Sox” komanda šonakt ar 7:3 pārspēja Minesotas “Twins” komandu, sagādājot tiem 103. zaudējumu šī gada Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā.

Spēle starp Čikāgas un Minesotas komandām var teikt, ka jau ir iegājusi vēsturē, turklāt vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, jau tāpēc, ka “Twins” piedzīvoja savu 103. zaudējumu sezonā, kas ir sliktākais rādītājs vienības vēsturē kopš viņi no Vašingtonas pārcēlās uz Minesotu, kas notika 1960. gadā.

Otrs vēsturiskais moments gan bija daudz patīkamāks, jo “White Sox” komandas metējs Karloss Rodons prata pārspēt pirmos septiņus atsitējus, kas stājās viņam pretī, kas ir Amerikas līgas rekorda atkārtojums. Tiesa, tas Čikāgas komandu neglāba no ceturtās sezonas pēc kārtas, kuru tā noslēgs ar negatīvu uzvaru un zaudējumu bilanci.

Pievēršoties citām līgas aktualitātēm, protams, ir jāsaka, ka pašlaik aktualitāte numur viens ir MLB izslēgšanas mači, precīzāk, cīņa par iekļūšanu “play-off” zonā, bet, ja gribam būt pavisam precīzi, cīņa par atlikušajām četrām “Wild card” vietām.

Amerikas līgā Baltimoras “Orioles” ar 8:1 pārspēja Ņujorkas “Yankees”, kas viņiem uz šo brīdi, divus mačus pirms regulārās sezonas beigām, dod pirmo vietu “Wild card” pretendentu konkurencē. Viņiem ir vienas uzvaras pārsvars pār Toronto “Blue Jays”, kuri ar 3:5 piekāpās Bostonas “Red Sox”, bet Detrotias “Tigers” un Sietlas “Mariners” atpaliek, attiecīgi, par 0.5 un 1 uzvaru.

Nacionālajā līgā gan pretendentu uz izslēgšanas mačiem ir mazāk, precīzāk, trīs komandas uz divām vietām. Sentuisas “Cardinals” savu pēdējo regulārās sezonas sēriju, pret Pitsburgas “Pirates”, iesāka ar pārliecinošu uzvaru – 7:0, kas saglabā Misūrī komandai iespējas iekļūt izslēgšanas mačos, taču no kārotā mērķa viņus šķir vienas uzvaras tiesa.

Komanda, kura sentluisiešiem ir jāizstumj ārā no “play-off” zonas ir Sanfrancisko “Giants”, kuri pašlaik spēlē pret savas divīzijas līderiem Losandželosas “Dodgers”. Pirmajā mačā viņi svinēja panākumu ar 9:3, kas viņiem saglabā vietu “Wild card” zonā, taču, atšķirībā no Sentluisas komandas, Kalifornijas vienībai regulārajā turnīrā ir palikusi vairs tikai viena spēle.

Visbeidzot Ņujorkas “Mets”, kas Nacionālās līgas “Wild card” ieskaitē ieņem pirmo vietu, ārpus izslēgšanas mačiem var palikt vien fatālaas neveiksmes gadījumos, t.i., viņiem jāzaudē visas atlikušās spēles pret ne to spēcīgāko Filadelfijas “Phillies” vienību, bet iepriekš minētajām Sanfrancisko un Sentluisas komandām ir jāuzvar atlikušie trīs mači.

MLB regulārā sezona, 30.09.

ViesiMājniekiRezultāts
PiratesCardinals0:7
Blue JaysRed Sox3:5
OrolesYankees8:1
MarlinsNationals7:4
MetsPhillies5:1
CubsReds7:3
TigersBraves6:2
RaysRangers1:3
TwinsWhite Sox3:7
BrewersRockies1:4
PadresDiamondbacks3:5
AstrosAngels1:7
AthleticsMariners1:5
DodgersGiants3:9

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2016-10-01 12:42, pirms 8 gadiem
par rangers 100 uzvaru sezonu!