Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

"BAT" titula aizstāvēšanu sāk ar grūtu uzvaru papildlaikā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"BAT" titula aizstāvēšanu sāk ar grūtu uzvaru papildlaikā
''LU'' - ''BAT'' spēles epizode
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Ar trīs spēlēm startējusi astotā SEB Studentu Basketbola līgas (SBL) sezona. Atklāšanas mačā grūtu uzvaru izcīnīja pagājušā gada čempioni Biznesa augstskolas ''Turība'' (BAT) basketbolisti, kuri papildlaikā ar 81:79 pieveica Latvijas Universitātes (LU) komandu.

Tāpat kā aizvadītajā sezonā, līgā startēs desmit komandas. Šosezon mainīta izspēles kārtība. Komandas savā starpā izspēlēs divus apļus. To rezultātā tiks noskaidrotas sešas labākās komandas, kuras piedalīsies "Sešu finālā". "Šī izspēles sistēma noteikti palielinās regulārā čempionāta spēļu iznākumu nozīmi.

Atklāšanas mačā tikās pagājušā gada čempioni ''BAT'' un ''LU''. Mača pēdējo ceturtdaļu ''BAT'' sāka ar -12 punktiem (47:59), taču pēdējās desmit minūtēs spēja izglābties no zaudējuma un panākt pagarinājumu, kurā tika izcīnīta uzvara ar 81:79. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 21 punktu bija Pēteris Kravčuns, bet zaudētājiem 20 punkti Didža Bērziņa kontā.

Šodien notikušas vēl divas spēles. ''RSU'' izbraukumā pārliecinoši ar 71:54 pieveica ''RSEBAA", un ''LLU'' tikpat pārliecinoši tika galā ar ''BA'' - 95:78.

Izmantotie resursi:
sbl.lv

     [+] [-]

, 2009-10-31 00:14, pirms 15 gadiem
no bildes rodas iespaids, ka tur vieni Lebroni spēlē - lēciens tāds, ka stīpa līdz padusei!

     [+] [-]

, 2009-10-31 11:29, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: no bildes rodas iespaids, ka tur vieni Lebroni spēlē - lēciens tāds, ka stīpa līdz padusei!
no komentaara roda iespaids, ka tev ar acu fokusu kaut kas nav kartiibaa...

     [+] [-]

, 2009-11-21 17:37, pirms 14 gadiem
marcux rakstīja: no komentaara roda iespaids, ka tev ar acu fokusu kaut kas nav kartiibaa...