Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

Justovičs: "Noteikti palīdzēja arī skatītāju atbalsts"

Andrejs Siliņš

Justovičs: "Noteikti palīdzēja arī skatītāju atbalsts"
Gatis Justovičs
Foto: sbl.lv

"LSPA komandā visi, kas nāca laukumā, bija bīstami," pēc minimālās uzvaras (90:89) pār LSPA SEB Studentu Basketbola līgā (SBL) portālam Sportacentrs.com sacīja LLU komandas aizsargs Gatis Justovičs.

"Spēles sākumā nebijām gatavi viņu ciešajai darbībai aizsardzībā, tāpēc arī gāja grūtāk," mača sākumu atcerējās Gatis. "Pamazām iespēlējāmies, bet tik un tā nespējām realizēt brīvus trīspunktniekus un aizsardzībā nenostrādājām līdz galam. Savukārt LSPA komandā visi, kas nāca laukumā, bija bīstami un bija grūti koncentrēties uz kāda viena līdera neitralizēšanu."

"Pēdējās minūtēs saņēmāmies, izlīdzinājām spēli, bet beigās prieks,ka roka soda metienos nenotrīcēja Kārlim Veitmanim, un mēs izcīnījām laimīgu uzvaru," norādīja janvāra mēneša vērtīgākais spēlētājs SEB SBL Justovičs, ar kuru drīzumā Sportacentrs.com gaidāma intervija. "Tāpat noteikti palīdzēja arī skatītāju atbalsts." Maču klātienē noskatījās 118 līdzjutēji.

Gatis šodien laukumā pavadīja 32 minūtes, kuru laikā guva 14 punktus (2p. 3/4, 3p. 2/4, s.m. 2/2), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, izprovocēja pretinieku uz trim piezīmēm, pārtvēra divas bumbas, pieļāva vienu kļūdu un saņēma četras personiskās piezīmes.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-22 23:45, pirms 14 gadiem
118 skatītāji... tas ir vairāk kā uz visām VEF spēlēm šosezon kopā....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-02-23 00:38, pirms 14 gadiem
Tas labi ka tu neesi viegli aizkaitināms un tev ir teicama humora izjūta...
Tik pat labi VEF vietā varēju ierakstīt arī kādu citu klubu, piemēram BKV, jo tribīnes ir nudien tukšas.
Un pilnīgi nekāda pamatojuma nav tavam uzbraucienam... pretīgs cilvēks tu esi...