Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

REA joprojām tukšā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

SEB Studentu Basketbola līgas (SBL) šī gada sezonā pie uzvarām nav tikusi tikai viena komanda - "Rīgas Ekonomikas Augstskola", kura pēdējā mačā piekāpās LLU – 70:77.

Pirms šī mača abām komandām bija negatīva bilance – Latvijas Lauksaimniecības Universitātes (LLU) komandai 1-2, bet REA 0-3. Tā kā spēle notika LLU mājvietā Jelgavā, tad arī favorītu statuss pienācās viņiem.

Sākumā gan to apliecināt neizdevās, jo pirmo ceturtdaļu ar 19:18 uzvarēja viesi. Tomēr mača vidusdaļā LLU studenti apliecināja favorītu statusu, otro ceturtdaļu uzvarot ar 11, bet trešo ar 9 punktu pārsvaru. 19 punktu pārsvars pirms izšķirošajām 10 minūtēm bija gana liels, lai laukumā tiktu arī rezervisti. Lai arī pārsvars dila, tomēr LLU uzvara šaubas neradīja – 77:70.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Juris Brūveris ar 19 punktiem, bet zaudētāju rindās ar 22 punktiem atzīmējās lietuvietis Mariuss Bausis.

Spēles protokols: LLU – REA 77:70

Izmantotie resursi:
www.sbl.lv