Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

J.Kliesmets: "Paldies līdzjutējiem!"

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

J.Kliesmets: "Paldies līdzjutējiem!"
Jānis Kliesmets (Nr. 5)
Foto: A.Cukurs

Pēc zaudējuma otrajā SEB Studentu basketbola līgas (SBL) ceturtdaļfināla spēlē pret RTU komandu īsu komentāru par pēdējo spēli un sezonu kopumā eSportam sniedza šī gada jaunpienācēju, Vidzemes augstskolas (ViA), uzbrucējs Jānis Kliesmets.

Jāpiebilst, ka ViA komanda, gandrīz visas spēles aizvadot bez saviem profesionāļiem Artūra Piļkeviča un Agņa Čavara, kas aizņemti cīņās LBL un BBL, savā debijas gadā SBL nostartēja ļoti atzīstami. Kā nekā vidzemnieki bija vienīgie no B divīzijas komandām, kas 1/4 finālā spēja pakutināt nervus neapšaubāmajiem favorītiem RTU, savās mājās izcīnot uzvaru ar "+7". Atbildes spēlē gan nācās piekāpties šajā turnīrā daudz rūdītākajiem tehniskās universitātes studentiem, zaudējot arī divu spēļu summā un paliekot ārpus Final four.

"Iesākumā gribēju pateikt lielu paldies mūsu līdzjutējiem par atbalstu visas sezonas garumā un, jo īpaši, sezonas pēdējā spēlē (ViA spēles bieži vien apmeklēja tuvu simts līdzjutēju, kas šī līmeņa turnīram ir ļoti ievērojams skaits - aut.). Bez viņiem mums būtu grūti vinnēt tik daudz spēļu," vienu no veiksmes faktoriem atklāj ViA uzbrucējs Jānis Kliesmets. "Paldies arī mūsu trenerim - konsultantam Alvilam Kaufmanim, kurš deva ieguldījumu mūsu izcīnītajās uzvarās," piebilst Kliesmets.

"Par pēdējo spēli runājot, jāatzīst, ka uzvarēja stiprākā komanda. Prieks, ka mūsu puiši nenokāra galvas arī tad, kad šīs sērijas iznākums bija skaidrs un cīnījās līdz pat spēles beigām. Es uzskatu, ka priekš pirmās sezonas SBL līgā mēs nostartējām atbilstoši savām spējām un diemžēl augstāk par galvu uzlēkt neizdevās," pozitīvi komandas sniegumu vērtē ViA uzbrucējs. "Papētot abu spēļu protokolus, var redzēt, ka septiņas no astoņām ceturtdaļām mēs ar RTU komandu esam aizvadījuši punkts punktā , taču šajā situācijā visu izšķīra neveiksmīgi aizvadītā otrās spēles otrā ceturtdaļa, kuru mēs zaudējām ar 20 punktiem. Nebūtu gadījusies šī neizskaidrojamā "bedre", iespējams, ka tagad mēs priecātos par iekļūšanu pusfinālā. Noteikti daudz ko ietekmēja arī tas, ka pāris spēlētāji šo pēdējo spēli aizvadīja ar dažādām mikrotraumām, līdz ar to nevarēja parādīt savu labāko sniegumu," uz neveiksmes cēloņiem norāda Kliesmets.

"Visas komandas vārdā varu teikt, ka spēlētājiem bija milzīgs prieks spēlēt SBL līgā, un, es domāju, ka arī nākamgad mēs piedalīsimies šajā turnīrā. Nobeigumā gribēju novēlēt veiksmi RTU komandai finālos."

     [+] [-]

, 2008-04-18 20:30, pirms 16 gadiem
es vienalga ar jums lepojos!

u know me!

     [+] [-]

, 2008-04-19 14:32, pirms 16 gadiem
Malachi maajas speelee uzvareeja RTU!!!

     [+] [-]

, 2008-04-20 12:35, pirms 16 gadiem
Valmiera vot tas ir spēks

     [+] [-]

, 2008-04-21 13:01, pirms 16 gadiem
Līdzjutējiem bija liels prieks just līdzi visu sezonu, es domāju, ka ikviens no līdzjutējiem ar nepacietību gaida nākošo sezonu.

     [+] [-]

, 2008-04-22 01:24, pirms 16 gadiem
kliesi respect!!

tieshaam paldies atbalstiitaajiem!!