Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

"Stradiņi" uzvar Valmierā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Stradiņi" uzvar Valmierā
Foto: sbl.lv

Šodien uzvaru Studentu Basketbola līgas (SBL) regulārā čempionāta spēlē izcīnīja RSU vienība, izbraukumā ar rezultātu 81:60 apspēlēja ViA studentus.

Par spēles lūzuma punktu kļuva izšķirošā ceturtā ceturtdaļa, kad Aivara Vīnberga trenētie spēlētāji nodemonstrēja teicamu sniegumu abos laukuma galos (26:10) un beigu beigās izcīnīja visai pārliecinošu uzvaru ar 21 punkta pārsvaru – 81:60.

Uzvarētāju rindās rezultatīvi spēlēja Kristaps Jurjāns, kurš valmieriešu grozā sabēra 32 punktus. Tāpat produktīvs sniegums arī Ivaram Ikstenam – 13 punkti un sešas rezultatīvas piespēles partneriem (labākais rādītājs visā mačā). ViA sastāvā ar 24 punktu guvumu izcēlās Jānis Kliesmiets, bet 12 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Artūram Kīnam.

Turnīra tabulā RSU basketbolisti ar četrām uzvarām un četriem zaudējumiem ieņem ceturto pozīciju, bet ViA ar divām uzvarām astoņās spēlēs atrodas septītajā vietā.

Izmantotie resursi:
sbl.lv