Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

LSPA centīsies "iekost" BAT

Andrejs Siliņš

LSPA centīsies "iekost" BAT
LSPA galvenais treneris
Jānis Ribenieks

Šovakar 19:45 SEB Studentu Basketbola līgas (SBL) spēlē Latvijas Sporta pedogoģiskā akadēmija (LSPA) savā laukumā uzņems čempionvienību Biznesa augstskolu "Turība" (BAT).

Lai arī LSPA komanda šogad pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezās SEB SBL, komanda līdz šim nav rādījusi pirmo Studentu līgas čempionu cienīgu spēli. Komanda vasarā gatavojās tikai un vienīgi šim turnīram, jo naudas līdzekļu trūkuma dēļ no dalības Latvijas Basketbola līgā (LBL) šoreiz nācās atteikties, tomēr rezultāti pagaidām nav bijuši spoži. Tikai trīs uzvaras un seši zaudējumi, kas turnīra tabulā dod piekto vietu, taču tāda pati uzvarēto/zaudēto spēļu bilance ir vēl divām vienībām (REA un ViA).

Divas no trim uzvarām nākušas gana pārliecinoši - ViA uzveikta ar 91:52, bet LLU sakauti ar 93:56. Grūtāk klājās cīņa pret Banku augstskolu (BA) - sezonas mazrezultatīvākajā mačā izšķirošais pārsvars tika iegūts spēles trešajā ceturtdaļā. Mača beigu rezultāts tovakar bija 58:43... Sāpīgs zaudējums tika piedzīvots pret Rīgas Tehnisko Universitāti (RTU). Lai arī uzbrukums bija līmenī, aizsardzībā nekādi neizdevās apturēt pretinieku līderi Gati Gargažinu, un spēles tablo pēc 40 minūtēm vēstīja 91:102.

Jaunajā gadā Jāņa Rimbenieka vadītie basketbolisti jau paspējuši aizvadīt vienu maču un arī tajā tika piedzīvots zaudējums - 68:92 pret Latvijas Universitātes (LU) basketbolistiem. Ar "Turību" LSPA spēlēja jau pirmajā šīs sezonas spēlē un dramatiskā spēlē galotnē tomēr piekāpās čempionu priekšā (68:72). Toreiz par LSPA "kapraci" kļuva Edgars Jeromanovs, kurš tikai 18 minūšu laikā guva 18 punktus un bija savas komandas līderis uzvarā. Tiesa, pēdējās piecās spēlēs "VEF Rīga" aizsargs nav piedalījies, kas nav traucējis BAT izcīnīt četras uzvaras. Arī šovakar BAT būs jāiztiek bez Jeromanova, kurš būs aizņemts tiešā darba pienākumu pildīšanā, pārstāvot "melnās nāves" tumšo formastērpu nedaudz starptautiskākā SEB basketbola līgā.

Turnīra tabula.
LU 8 1
BAT 8 1
RTU 7 2
LLU 5 4
LSPA 3 6
REA 3 6
ViA 3 7
RSU 2 7
BA 2 7

Izmantotie resursi:
www.sbl.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-14 15:37, pirms 17 gadiem
a, kur spele starp LLU - ViA? man liekas, ka bija taksh nesen..

  +1 [+] [-]

, 2008-01-14 15:41, pirms 17 gadiem
nu nevajag ņemt piemēru no Maika