Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

SEB SBL uzvar favorīti

Jānis Pārums

SEB SBL uzvar favorīti
Foto: Romualds Vambuts

Šovakar SEB Studentu Basketbola līgā tiks aizvadītas trīs spēles, kurās uzvaras izcīnīja potenciāli spēcīgākās komandas – Latvijas Universitāte (LU), Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (RSEBAA).

Viena no čempionāta spēcīgākajām komandā RTU izbraukumā bez grūtībām ar 102:59 apspēlēja turnīra pastarīti – Rīgas Ekonomikas augstskolu (REA). Vairāk nekā desmit punktu pārsvaru RTU ieguva jau pirmajā ceturksnī un turpinājumā savu pārsvaru pārliecinoši palielināja. Uzvarētājiem 25 punktus guva Aivars Svirido, bet 23 punkti Kristapa Dārgā rēķinā. Zaudētājiem 12 punktus guva Ivars Lubāns.

Citā spēlē daudzkārtējie SBL čempioni LU izbraukumā ar 96:83 pieveica Banku augstskolu (BA). LU rindās Einārs Tukišs un Arkādijs Makarenko guva 21 punktu, Tukiša rēķinā arī 14 atlēkušās bumbas. Zaudētājiem, kuri šo spēli aizvadīja tikai piecu basketbolistu sastāvā, bet mača izskaņā palika pat četratā, 23 punktus guva Dāvis Zeps.

Savukārt trešajā šīvakara spēlē RSEBAA savā laukumā ar 84:73 tika galā ar Vidzemes augstskolu (VIA). Uzvarētājiem 23 punktus guva Svens Niedrītis, bet zaudētājiem ar 33 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām atzīmējās Artūrs Kīns.

Izmantotie resursi:
sbl.lv

     [+] [-]

, 2010-02-13 10:37, pirms 14 gadiem
Citā spēlē daudzkārtējie SBL čempioni LU izbraukumā ar 96:83 pieveica Banku augstskolu (BA).

Tas nekas ka visaam komandaam tas skaitaas izbraukums..

     [+] [-]

, 2010-02-13 16:14, pirms 14 gadiem
Šie raksti ir vispārīgi attāli, neko par līgu nezin, paņem protokolu, truli nolasa, pieliek pāris savus vārdus un viss, tā kā nav ko tur