Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

BAT un LSPA izcīna kārtējās uzvaras

Jānis Pārums

BAT un LSPA izcīna kārtējās uzvaras
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šovakar SEB Baltijas Basketbola līgas (SBL) turnīrā tika aizvadītas divas spēles un abās uzvaras izcīnīja potenciāli spēcīgākās komandas – BAT pieveica RTU, bet LSPA pārliecinoši tika galā ar REA vienību.

Pašreizējie SBL čempioni un turnīra līderi ar 91:80 pieveica RTU komandu. Favorīti pārsvaru ieguva jau pirmajā puslaikā, ko noslēdza ar 49:40. Pēc pārtraukuma laukumā noritēja līdzīga cīņa, tomēr BAT itin droši tika pie savas 16 uzvaras 17 spēlēs.

Uzvarētājiem pa 16 punktiem guva Kristaps Mediss un Edijs Neilands, kura rēķinā arī deviņas atlēkušās bumbas. Savukārt Eduards Ķikuts atzīmējās ar 14 punktiem. Zaudētāju rindās 19 punkti Jāņa Dilevkas rēķinā, pa 13 – Gatim Gargažinam un Aigaram Indrikovam.

Citā spēlē vieglu uzvaru guva LSPA basketbolisti, kas ar 101:52 sagrāva pastarīšus REA. LSPA rindās 24 punkti Guntim Strāķim, savukārt 19 – Aināram Tomašam. Ivars Lubāns bija rezultatīvākais zaudēju rindās ar 13 punktiem.

Pēdējās trīs regulārā čempionāta spēles tiks aizvadītas piektdien, 12. martā. Visas "Final 6" iekļuvušās komandas jau ir zināmas (BAT, LLU, LSPA, LU, RTU, RSU), taču principiāla būs LU un RTU spēkošanās, kas būs kā ģenerālmēģinājums ceturtdaļfināliem, jo tieši tur tiksies regulārā čempionāta 4. un 5. vietas ieguvēji. Pirms rītdienas spēles abas komandas ar 11 uzvarām 16 spēlēs dala 4./5. vietu.

Izmantotie resursi:
sbl.lv

     [+] [-]

, 2010-03-12 09:24, pirms 14 gadiem
kops kura laika Guntars Strakis ir Guntis