Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

LSPA sagrauj LU

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

LSPA sagrauj LU
LSPA komanda uzklausa trenera norādījumus

Vakar tika aizvadītas kārtējās trīs spēles SEB Studentu Basketbola Līgā. Pie panākumiem tika RTU, BA un LSPA komandas, no kurām pēdējā ar 28 punktu pārsvaru lika kapitulēt LU basketbolistiem. Līgas vadībā joprojām ir Biznesa Augstskola „Turība”, kas cīnās bez zaudējumiem.

Rīgas 49. vidusskolā vakar notika trīs SEB SBL spēles. Pirmajā tikās RTU un RSEBAA komandas. Favorīti šajā duelī bija izteikti, ko pierādīja arī spēles beigu rezultāts – 99:63 RT labā. Galvenie uzvaras kaldinātāji bija Kristaps Dārgais ar 36 punktiem un 18 atlēkušajām bumbām, kā arī Aigars Indrikovs – 25 punkti un 20 atlēkušās bumbas. Zaudētājiem vismaz 10 punktus guva četri sportisti – visvairāk (14) Jānis Laganovskis.

Krietni sīvāka izrādījās spēle starp Banku augstskolas un Rīgas Ekonomikas augstskolas komandām. Pēc puslaika komandas šķīra tikai punkts, trešajā ceturtdaļā +7 panāca REA, bet pēdējā ceturtdaļā laukumā saimniekoja baņķieri, uzvarot to ar 24:8 un visu spēli ar 62:55. Uzvarētājiem 18 punkti Dāvja Zepa kontā, kamēr Jānim Vaišļam 18 atlēkušās bumbas. REA komandā 17 punkti Ivaram Lubānam, bet Mārtiņam Dauburam divreiz pa 14 – gan punkti, gan atlēkušās bumbas.

Visbeidzot spēļu diena tika noslēgta ar divu lielo universitāšu – LSPA un LU – cīņu. Šosezon nedaudz labāk sokas LSPA studentiem, kas apliecinājās arī spēlē. Pamazām audzējot pārsvaru, LSPA beigās uzvarēja ar +28, pakāpjoties uz otro vietu kopvērtējumā. Uzvarētāju labā ar 17 punktiem izcēlās Guntars Strāķis, 15 Valtam Dambergam, bet 14 -Aināram Tomašam. Tikmēr zaudētājiem 16 punktu Rūdolfam Rozītim.

Izmantotie resursi:
sbl.lv

     [+] [-]

, 2010-01-09 14:46, pirms 14 gadiem
superstars Tukish ap_irsies, vai beidzot nolaidies uz zemes?