Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

"Turība" joprojām nepārspēta

Andrejs Siliņš

"Turība" joprojām nepārspēta
Eduards Ķikuts uzbrukumā
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Piektdien SEB Studentu Basketbola līgā (SBL) pie sestā panākuma tikpat mačos tika Biznesa augstskolas "Turība" (BAT) vienība, kas ar rezultātu 92:75 apspēlēja Rīgas Tehnisko universitāti (RTU).

Rezultatīvākais BAT rindās bija Edijs Neilands, kuram 19 punkti, kā arī astoņas bumbas zem groziem. Pa 17 sameta Kristaps Šteinbergs un Eduards Ķikuts, otrajam arī deviņas atlēkušās bumbas. 15 punkti un astoņas bumbas uzbrucēja Mārtiņa Motivāna kontā. Zaudētājiem savukārt bez maiņām spēlējušais Gatis Gargažins iemeta 23 punktus un izcīnīja septiņas bumbas, pa 14 punktiem guva Aivars Svirido un Artūrs Kramiņš.

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA) ar rezultātu 72:50 pārspēja Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolu (RSEBAA). Uzvarētāju rindās 15 punkti un 14 bumbas Valtam Dambergam, bet 14 punkti un 12 bumbas zem groziem Aināram Tomašam. Zaudētāju labā 18 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Edgaram Rožānam.

Pēdējā piektdienas spēlē Rīgas Stradiņa Universitāte (RSU) tikās ar Rīgas Ekonomikas augstskolu (REA) un svinēja panākumu - 83:73. Stradiņiem Ģirts Lediņš guva 24 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, bet 16 punkti un 14 bumbas Kristapam Jurjānam. Zaudētājiem Ivaram Lubānam 18 punkti, Mārtiņam Dauburam 15, bet Intam Voveram - 13.

Izmantotie resursi:
sbl.lv