Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2933, Did:0, useCase: 3

Melnkalnes izlases treneris neizcīnīto uzvaru sauc par zādzību

Rolands Eliņš

Melnkalnes izlases treneris neizcīnīto uzvaru sauc par zādzību
Zvezdans Mitrovičs. Foto: Zumapress.com

LETA--AFP. Melnkalnes basketbola izlases galvenais treneris Zvezdams Mitrovičs pēc zaudējuma Pasaules kausa mačā kritizē spēles galvenos tiesnešus, neizcīnīto uzvaru nosaucot par zādzību.

Jau ziņots, ka melnkalnieši turnīra otrajā spēlē ar 83:93 piekāpās Jaunzēlandei, tādējādi atvadoties no cerībām uz otro posmu.

Mitrovičs otrajā puslaikā neatradās uz komandas soliņa, jo par divām tehniskajām piezīmēm tika izraidīts no zāles.

"Otro puslaiku skatījos televīzijā un tas bija kaut kas drausmīgs. Ceru, ka kāds kaut ko darīs lietas labā. Puiši sajutās kā būtu apzagti. Viņi nejūtas kā zaudētāji, bet gan kā apzagti," spēles tiesāšanu komentēja Mitrovičs.

Spēli tiesāja soģi no Puertoriko, Argentīnas un Polijas.

"Saprotu, ka esam maza valsts un debitējam Pasaules kausā. Tomēr arī mums ir vajadzīga cieņa - kaut nedaudz," pukojās Mitrovičs, kurš īpaši bija sašutis par otrajā puslaikā piešķirtajām tehniskajām piezīmēm.

F apakšgrupā vadībā ar divām uzvarām divās spēlēs ir Brazīlija, pa vienai uzvarai ir Jaunzēlandei un Grieķijai, bet Melnkalne cietusi divus zaudējumus.

Tieši Melnkalne liedza Latvijas izlasei izcīnīt ceļazīmi uz Pasaules kausa finālturnīru.

Šī ir pirmā Pasaules kausa izcīņa, kurā piedalās 32 izlases. Visas komandas sadalītas astoņās grupās pa četrām izlasēm, kuras aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kura katras grupas divas labākās valstsvienības turpinās cīņu par 1.-16.vietu. Iepriekšējā PK izcīņā, kas notika 2014.gadā uzvaru otro turnīru pēc kārtas izcīnīja ASV izlase. Pasaules kausa finālturnīrā kopumā piedalīsies 32 izlases, sacensībām notiekot astoņās dažādās Ķīnas pilsētās.

Izmantotie resursi:
LETA

  +5 [+] [-]

, 2019-09-03 21:26, pirms 5 gadiem
Pietiks vaimanāt , paši knapi te iekļuvāt droši vien viss tā notiek , jo tam tā ir jānotiek.
Jūsu tikšana no grupas tā pat bija utopija, vienīgais ko varējāt paņemt šai grupā bija NZL, tas arī viss.

  +6 [+] [-]

, 2019-09-03 21:54, pirms 5 gadiem
Viss "jugu" stilā - visapkārt visi vainīgi, tikai nekad paši

  -3 [+] [-]

, 2019-09-03 21:56, pirms 5 gadiem
Tāds raksts un neviens komentārs no LV izlases sapņotājiem?

@zaxx.... mums bez Bertāna, Kuruca un KP jau nebūtu nekas stipri labāks tajā grupā .

  +3 [+] [-]

, 2019-09-03 22:20, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tāds raksts un neviens komentārs no LV izlases sapņotājiem?

@zaxx.... mums bez Bertāna, Kuruca un KP jau nebūtu nekas stipri labāks tajā grupā .
Bet izgāzās takš Melnkalne. Ar Vuceviču sastāvā te bija jākapājas ar Brazīliju par tikšanu ārā no grupas, nevis jāpsiho par tiesnešu svilpēm pret Jaunzēlandi.
No otras puses, ar Bertānu un KP mēs šo pašu Melnkalni iznesām ar +35 2017.gadā.

  +4 [+] [-]

, 2019-09-03 22:38, pirms 5 gadiem
Vienīgā zādzība no FIBAS puses bija sistēmas mainīšana,ka jâspēlē mistisks kvalifikācijas turnīrs,kur nebija nemaz labākie spēlētāji.Ja būtu bijusi vecā un labā sistēma,ja pēc EČ rezultātiem,tad netiktu apzagtas tik tradīcijām bagātas un basketbola lielvalstis atļaušos teikt kā Latvija,Slovēnija un Horvātija.Tā kā,lai Melnkalne sēž biksēs un klusē...

     [+] [-]

, 2019-09-03 23:13, pirms 5 gadiem
Lakers-Kobe Bryant24 rakstīja: Vienīgā zādzība no FIBAS puses bija sistēmas mainīšana,ka jâspēlē mistisks kvalifikācijas turnīrs,kur nebija nemaz labākie spēlētāji.Ja būtu bijusi vecā un labā sistēma,ja pēc EČ rezultātiem,tad netiktu apzagtas tik tradīcijām bagātas un basketbola lielvalstis atļaušos teikt kā Latvija,Slovēnija un Horvātija.Tā kā,lai Melnkalne sēž biksēs un klusē...
Kas mūsdienu Laviju ļauj saukt par basketa lielvalsti? Mums ir regularas medaļas pieaguso turnīros? Top vai vismaz augsta kalibra klubi?Visas junioru izlases augstakajā līmenī? Kaut vai esam regulāri dalībnieki PK un OS?

  +3 [+] [-]

, 2019-09-03 23:23, pirms 5 gadiem
Viss kā futbolā...😥
Galvenais lai federācijas vadoņiem kāposts trekns ikdienā!! 🍸🍷🐇🍸...
A par jaunatnes audzināšanu pilnīgs pofigs...
👉💀

  +2 [+] [-]

, 2019-09-03 23:29, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Kas mūsdienu Laviju ļauj saukt par basketa lielvalsti? Mums ir regularas medaļas pieaguso turnīros? Top vai vismaz augsta kalibra klubi?Visas junioru izlases augstakajā līmenī? Kaut vai esam regulāri dalībnieki PK un OS?
Es saucu uz šo brīdi LV pieaugušo vīriešu izlasi par basketbola lielvalsti,jo sapulcējot visus labākos spēlētājus(4 NBA spēlētājus mūsu un 5 Eirolīgas dżekus) un pārējos no Eiropas Top līgu spēlētājiem mùms izveidojas ļoti laba un spēcīga izlase,to pierādīja EČ,kurā tika izcīnīta 5.vieta,kautgan bija domājams,ka dažādu apstākļu sakritības dēļ,varēja būt pat TOP3 un mums ir vēsture,lai gan tas nav objektīvi,bet visi zina,kas ir 1. Eiropas čempioni...Vienīgais,kas prasītos sakārtot,vietējās līgas jeb LBL līmeni,jo tas kļuvis ļoti zems salīdzinot ar Barons LMT laikiem un ASK Rīgas

     [+] [-]

, 2019-09-04 07:51, pirms 5 gadiem
Lakers-Kobe Bryant24 rakstīja: Es saucu uz šo brīdi LV pieaugušo vīriešu izlasi par basketbola lielvalsti,jo sapulcējot visus labākos spēlētājus(4 NBA spēlētājus mūsu un 5 Eirolīgas dżekus) un pārējos no Eiropas Top līgu spēlētājiem mùms izveidojas ļoti laba un spēcīga izlase,to pierādīja EČ,kurā tika izcīnīta 5.vieta,kautgan bija domājams,ka dažādu apstākļu sakritības dēļ,varēja būt pat TOP3 un mums ir vēsture,lai gan tas nav objektīvi,bet visi zina,kas ir 1. Eiropas čempioni...Vienīgais,kas prasītos sakārtot,vietējās līgas jeb LBL līmeni,jo tas kļuvis ļoti zems salīdzinot ar Barons LMT laikiem un ASK Rīgas
LV nav basketbola lielvalsts.

     [+] [-]

, 2019-09-04 08:39, pirms 5 gadiem
Biedriņ. Ir jau gan. Mēs esam top komanda.

     [+] [-]

, 2019-09-04 08:49, pirms 5 gadiem
valdinjshh rakstīja: Biedriņ. Ir jau gan. Mēs esam top komanda.
Kur ir m'usu Eirolīgas klubs? Kāds ir LBL?

  +1 [+] [-]

, 2019-09-04 08:53, pirms 5 gadiem
Nezin kā tur bija šoreiz ar Montenegro, bet tiesnešu aizraušanās ar tehniskām brīžiem aiziet līdz absurdam un ir sačakarējusi daudzas spēles!
Protams, ka kaut kādos rāmjos spēlētāji, treneri jātur, nav nemaz tik sena vēsture, kad tehniskās piezīmes bija retums, bet kādreiz vēl senāk tādas vispār nebija! Un arī Latvija vairākas reizes ir cietusi no tiesnešu patvaļas un visatļautības. Turklāt basketbols nav arī balets!