Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Dairis ar asarām acīs: "Šai komandai ir tādas olas! Visus viņus mīlu!"

Emils Ozerinskis

Dairis ar asarām acīs: "Šai komandai ir tādas olas! Visus viņus mīlu!"
Dairis Bertāns. Foto: FIBA

Latvijas basketbola izlases kapteinis Dairis Bertāns, kurš fenomenālajā uzvarā pār Francijas izlasi Pasaules kausa izcīņas otrajā spēlē iedzīvojās paceles cīpslas traumā, sarunā ar Sportacentrs.com speciālkorespondentu Indonēzijā Tomu Mālmeisteru pēc spēles neslēpa saviļņojum asaras un izcēla valstsvienības raksturu.

"Laukumā notika kosmoss! Vecīši, kosmoss! Šai komandai ir tādas olas! Neviens man neticēja, ka mēs varēsim šo spēli... kā gāja. Šie džeki ir tādi monstri. Es viņus visus mīlu!" pēc spēles sarunā ar presi emocijām vaļu ļāva izlases kapteinis Dairis Bertāns.

Bertāns laukumā pavadīja tikai sešas minūtes, jo otrajā ceturtdaļā iedzīvojās savainojumā: "Pastiepu hamstringu (paceles cīpslu - aut. piez.). Šobrīd diezgan sūdīgi izskatās, bet šobrīd pilnībā vienalga par to. Tur, kur man iedeva uzbrukuma piezīmi, viņš man ielēca kājās. Pastiepu. Nezinu, kas tālāk būs, skatīsimies. Šodien ir jāizbauda viss šis."

"Mēs nevienā brīdī nepārstājām ticēt. Arī, esot iedzinējos, turpinājām spēlēt savu spēli. Meklējām tās iespējas, par kurām bijām runājuši, kā apturēt viņus aizsardzībā un izmantot savas iespējas uzbrukumā. Līdz pat pēdējai minūtei turējāmies spēlē. Beigās viss nostrādāja," uzsvēra sensacionālajā panākumā astoņu punktus sakrāt paspējušais Bertāns.

"Zinājām, ka francūži sāks trakot. Paldies mūsu džekiem, ka visi palika ar vēsu galvu. Kaut kur viņus paprovocējām un tas viņiem beigās traucēja," par psiholoģisko spēles aspektu izsacījās valstvienības kapteinis.

"Līdzjutēju atbalsts bija izcils - konča! Līdzjutēji ļāva justies tā, kā spēlētu mājās "Arēnā Rīga". Milzīgs paldies par to! Tagad turnīrs tikai sākās. Mēs noteikti izbaudīsim šo vakaru, bet ir vēl spēles priekšā. Mēs neatbraucām, lai šeit vienkārši piedalītos. Šī uzvara bija super svarīga, bet nākamā spēle ir svarīga, lai ieietu otrajā grupā ar labu bilanci un būtu iespējas cīnīties par vēl kaut ko vairāk," ambīcijas neslēpa Dairis, kurš ir šī izlases modeļa pieredzējušākais spēlētājs.


  +4 [+] [-]

, 2023-08-27 19:30, pirms gada
Turies, Kaptein! Būs labi!!!

  +3 [+] [-]

, 2023-08-27 19:47, pirms gada
Jācer ka nekas nopietns, ļoti labi iesāka turnīru un aizvēra mutes daudziem par pārbaudes spēlēm.
Slēpts komentārs: Līme

  +2 [+] [-]

, 2023-08-27 19:59, pirms gada
Līme rakstīja: Bet Podsmaidim nav. Mīkstais! Jo tūrists. Turpmāk arī viņu nevajag. Lai tik smaida no tribīnēm un runā hu. Inju.
tev ir pielipuši visādi sūdi

  +5 [+] [-]

, 2023-08-27 20:06, pirms gada
Baudiet šo brīdi! Jo tas ir labākais brīdis basketbola karjerā, līdz šim 🦍

  +2 [+] [-]

, 2023-08-27 21:29, pirms gada
Dairis man aizvēra muti...

  -1 [+] [-]

, 2023-08-28 00:34, pirms gada
Apmēram ar šādām olām:

https://edition.cnn.com/2013/08/19/...

     [+] [-]

, 2023-08-28 12:02, pirms gada
Apetīte rodas ēdot, bet, ja mēs pavisam reāli vēlamies tikt astoņniekā, ir jāņem arī Kanāda. Ja zaudē un uz nākamo grupu jāiziet situācijā, kur Kanāda jau ir gandrīz neaizsniedzama, arī Spānijai jau būs viena uzvara, tad būs jāuzvar gan Spānija, gan Brazīlija. Ja izdodas uzvarēt Kanādu, pret Brazīliju vēl varbūt varēs atļauties kādas atkāpes, domājams, ka Brazīlija uz top2 īsti nepretendēs.

     [+] [-]

, 2023-08-28 16:32, pirms gada
Tak vienkārši katrā spēlē jāspēlē uz uzvaru un viss