Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Džamals Marejs pagaidām izvairīgi komentē potenciālo spēlēšanu PK

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džamals Marejs pagaidām izvairīgi komentē potenciālo spēlēšanu PK
Džamals Marejs. Foto: Basketball Canada

Medijam TSN savu esošo gatavību komentējis Kanādas basketbola izlases potenciāli viens no līderiem Džamals Marejs. Viņš atzinis, ka neatrodas labākajā fiziskajā formā, taču konkrēti par spēlēšanu tās rindās finālturnīrā vēl neatbildēja.

Jau iepriekš vēstīts, ka pagaidām nav skaidrības par Kanādas viena no vadošā spēlētāja, Džamala Mareja, potenciālo spēlēšanu 2023. gada Pasaules kausā. 2022./2023. gada sezonā viņš kļuva par NBA čempionu kopā ar Denveras ''Nuggets'', sezonu noslēdzot tikai jūnijā.

Arī pats spēlētājs medijam TSN atzinis, ka šobrīd neatrodas labākajā funkcionālajā gatavībā, pagaidām konkrēti neatbildot, vai varēs spēlēt valstsvienības rindās. ''Tas ir process. Mans ritms ir nedaudz atšķirīgāks no pārējo. Cenšos būt saprātīgs un pagaidām uzticos tikai savam pustālajam metienam. Uz to vienmēr varu paļauties.''

Pagaidām Kanādas izlases sastāvā Marejs spēlējis tikai vienu reizi, 2015. gadā pārstāvot Panamerikas spēlēs. 2023. gada finālturnīrā Kanāda atrodas vienā apakšgrupā ar Latviju, Franciju un Libānu. Pret latviešiem Kanāda spēkosies noslēdzošajā apakšgrupas spēlē, 29. augustā plkst. 16:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/other-sports/vid...