Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: ''Ja spēle neiet no rokas, ir iespēja to ietekmēt citos veidos''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis: ''Ja spēle neiet no rokas, ir iespēja to ietekmēt citos veidos''
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc daudzpusīgā snieguma uzvarā pār Ņūorleānas ''Pelicans'' pēcspēles komentārā uzsvēra, ka katrā spēlē jāspēlē augstā līmenī, kritizēja savu spēli iepriekšējā mačā pret ''Hawks'' un komentēja savu daudzpusīgo sniegumu.

Nakti uz svētdienu divu zaudējumu sēriju pārtrauca Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas ar 104:92 apspēlēja Ņūorleānas ''Pelicans''. Kristapam 19 punkti, desmit bumbas zem groziem, trīs piespēles, divas pārķertas bumbas un četri bloķēti metieni.

''Zinājām, ka nevaram spēlēt pašplūsmā. Šīs komandas ir izsalkušas pēc uzvarām. Iespējams, mums šajā sezonas brīdī uzvaras tik ļoti nav nepieciešamas, taču tāpat mums ir jāspēlē ar augstu pašatdevi. Brīdī, kad sākām spēlēt nākamajā spēju līmenī, viss sāka iet pēc mūsu scenārija,'' latvietis teica pēcspēles intervijā.

''Pēdējā spēlē nenospēlēju savā spēju līmenī visos aspektos,'' viņš kritizēja savu sniegumu par pēdējo zaudējumu mačā pret ''Hawks''. ''Arī šonakt tālmetieni man nekrita, taču gan man, gan mums kā komandai ir iespēja citos veidos ietekmēt spēli, ja tā neiet no rokas,'' Porziņģis turpināja. Tālmetienos viņam viens precīzs metiens no sešiem, taču Porziņģim nozīmīga ietekme aizsardzībā - četri bloķēti metieni un labākais +/- rādītājs komandā. Ar latvieti ''Celtics'' guva par 12 punktiem vairāk nekā pretinieks.

''Vēlamies būt izsalkusi komanda neatkarīgi no nekā. Divi zaudējumi pēc kārtas Atlantā nav mūsu garā,'' par to, kā noskaņoties uz regulārā turnīra beigām, kad jau ir nodrošināta vieta izslēgšanas mačos, atbildēja Porziņģis. Nākamo spēli ''Celtics'' aizvadīs naktī uz otrdienu, kad viesosies pie Dāvja Bertāna un Šarlotas ''Hornets''.