Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis izlaidīs arī spēli pret Sanantonio ''Spurs''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Porziņģis izlaidīs arī spēli pret Sanantonio ''Spurs''
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Ilgi gaidītā Kristapa Porziņģa debija Vašingtonas ''Wizards'' rindās joprojām ir neprognozējama. Liepājnieks izlaidīs arī spēli naktī uz 26. februāri, vēsta komandas Twitter konts.

Lai gan Kristapa Porziņģa debija ''Wizards'' rindās tika prognozēta tieši pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma, basketbola līdzjutējiem līdz tai vēl būs nedaudz jāpaciešas. Komandas Twitter kontā ir paziņots, ka spēli pret Sanantonio ''Spurs'' noteikti izlaidīs Porziņģis, bet viņa komandas biedrs Tomass Braients ir uz jautājuma zīmes.

Satraukumu paudis arī galvenais treneris Vess Anselds juniors, kurš pēc ceturtdien notikušā treniņa medijiem atklāja, ka Porziņģis vēl ir vairākus soļus no došanās laukumā ''Wizards'' sastāvā. Spēlētājs veicis individuālo darbu, taču nav piedalījies trīs pret trīs nodarbībās.

10. februārī latvietis tika aizmainīts no Dalasas ''Mavericks'' uz Vašingtonas ''Wizards''. Maiņas darījumā tika iekļauts arī latviešu basketbolists Dāvis Bertāns. Laukumā Porziņģis nav devies kopš 30. janvāra, kad aizvadīja spēli vēl ''Mavericks'' rindās pret ''Pacers'' komandu.

Porziņģis šosezon ir aizvadījis 34 spēles, kurās vidēji mačā izcēlies ar 19.2 punktiem, 7.7 atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm. Vairākas spēles šosezon viņam nācies izlaist kā dažādu traumu, tā arī Covid-19 dēļ. Vašingtonas ''Wizards'' atrodas Austrumu konferences 11. vietā ar izcīnītām 27 uzvarām 58 spēlēs un aktīvi cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/player/sta...

  +5 [+] [-]

, 2022-02-25 09:03, pirms 2 gadiem
Ehh, tai pašā laikā atpūšas kūrorta... Turpinām gaidīt debiju

  +2 [+] [-]

, 2022-02-25 09:25, pirms 2 gadiem
lai takš beidz ākstīties un dodas,,pelnītā,,atpūtā

  +7 [+] [-]

, 2022-02-25 09:33, pirms 2 gadiem
Wizards kāpj tankā?? Nu kā var nebūt gatavs.. Ja var sērfot kūrortā, tad var arī spēlēt. Pārāk liela piesardzība no Wizards medpersonāla?

  +4 [+] [-]

, 2022-02-25 10:03, pirms 2 gadiem
Tak kāda jēga paliek? Tagad vēl mēnesi būs jāieiet ritmā...

  +1 [+] [-]

, 2022-02-25 10:16, pirms 2 gadiem
Lai met mieru šai sezonai un gatavojas nākošajai.

     [+] [-]

, 2022-02-25 10:24, pirms 2 gadiem
JackDaniel rakstīja: Ehh, tai pašā laikā atpūšas kūrorta... Turpinām gaidīt debiju
A ko viņam četrās sienās sēdēt?
Tā nav tāda trauma kuru var kaut kā ietekmēt baigi.Reāli sēdi kā muļķis un gaidi .

     [+] [-]

, 2022-02-25 10:33, pirms 2 gadiem
Nu būtībā jau WSH tankos atlikušo sezonu un dzīsies pēc augsta pika draftā. Iespēlēs savus jaunos spēlētājus. Kāda jēga komandas otro zvaigzni dzīt laukumā, ja viņš nav par 100% gatavs (99% neder). KP tomēr var arī papildus izcīnīt nevajadzīgas uzvaras. Lai labāk lēnām iejūtās komandā un trennējās, sezonas beigās lai paspēlē dažas spēles, lai nav ilgs bezspēļu pārtraukums. WSH jebkurā gadījumā dara pareizi.

     [+] [-]

, 2022-02-25 10:53, pirms 2 gadiem
Izskatās, ka tā arī ir - WAS ir metuši šai sezonai mieru un ļaus izspēlēties jaunajiem Avdijam ar Kispertu. Itkā jau arī saprotams, ka nav jēgas par katru cenu sisties, lai tāpat izkristu Playin...
Vēl viena komanda, kura arī, izskatās, ir atmetusi cerības uz šo sezonu, ir Nets.

  +1 [+] [-]

, 2022-02-25 10:59, pirms 2 gadiem
Es nesaprotu kādas muļķības jūs runājat par tankošanu - džeki reāli pēdējo sezonu laikā visaugstāk tikuši un var reāli sapņot par playoffiem un te tanks. Vnk KP jāiet spēlēt, cik var tur ņemties, gan jau sen vesels.

     [+] [-]

, 2022-02-25 11:15, pirms 2 gadiem
Iespētanko sezonu uz draftu un vairāk treidiem

     [+] [-]

, 2022-02-25 12:42, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Es nesaprotu kādas muļķības jūs runājat par tankošanu - džeki reāli pēdējo sezonu laikā visaugstāk tikuši un var reāli sapņot par playoffiem un te tanks. Vnk KP jāiet spēlēt, cik var tur ņemties, gan jau sen vesels.
Tankošanas/sastāva atjaunošanas stratēģija ir tāda, ka vairākus gadus draftē un ja vēl pēdējā gadā nav iespējas kko play-offos jēdzīgu izdarīt, tad tomēr mēģina izmantot pēdējo augsto drafta iespēju, kas pēc kādiem 3 gadiem var nopietni noderēt/atmaksāties. Ļoti labs piemērs ir C.Džonsons no Suns, kuru pēdējo nodraftēja un tagad viņš ir ļoti svarīga sastāvdaļa. Ir jābūt kopējai sajūtai/lēmumam, ka viss, beidzam tankot - kas parasti izriet no tā ka komanda sāk daudz uzvarēt. Piemēram šogad sezonas gaitā kļuva skaidrs, ka Cavs nopietni ies pēc play-offiem. Moblijs tātad būs uz kādu laiku pēdējā loterijas izvēle. Tāpat arī MEM pēdējā augstā izvēle būs Wiljamss, Totonto būs Bārns-tālāk tikai uz play-offiem. Tāpat arī izskatās, ka šarlote vairs augstu nedraftēs. Es teiktu, ka WSH šogad tam vēl nav gatava. Nākamgad gan var mēģināt iet Cavs ceļu.

  -1 [+] [-]

, 2022-02-25 13:08, pirms 2 gadiem
Ko var meklēt attaisnojumus tam savtīgajam muļķim Kristapam. Viņam tak vairs nekas neinteresē! Jūs te fanojiet un gaidiet kad šis sāks spēlēt kā zvaigzne, bet tas nekad nenotiks. NBA ir līga kur pārmaksā basketbolistus un viss. Ir tādi kuri cenšas kaut ko paveikt ir tādi kuri spēlē uz statistiku un poh par vinēšanu. Miljonaru līga joptik.

     [+] [-]

, 2022-02-25 13:41, pirms 2 gadiem
Lubraks Džeimss rakstīja: Ko var meklēt attaisnojumus tam savtīgajam muļķim Kristapam. Viņam tak vairs nekas neinteresē! Jūs te fanojiet un gaidiet kad šis sāks spēlēt kā zvaigzne, bet tas nekad nenotiks. NBA ir līga kur pārmaksā basketbolistus un viss. Ir tādi kuri cenšas kaut ko paveikt ir tādi kuri spēlē uz statistiku un poh par vinēšanu. Miljonaru līga joptik.
Kaut ko tādu var uzrakstīt pilnīgi stulbs dīvānā pirdējs!

  +1 [+] [-]

, 2022-02-25 14:23, pirms 2 gadiem
Visdrīzāk KP veselības stāvokli mēs nezinām, bet to zināja Dalasa, tāpēc tāda maiņa un tagad Wašingtona arī ir uzzinājusi, laikam kaut kas tur ir nopietnāks.......

  +1 [+] [-]

, 2022-02-25 14:50, pirms 2 gadiem
Kleins rakstīja: Visdrīzāk KP veselības stāvokli mēs nezinām, bet to zināja Dalasa, tāpēc tāda maiņa un tagad Wašingtona arī ir uzzinājusi, laikam kaut kas tur ir nopietnāks.......
Jomajo ja nezinat savainojuma atveseļošanās laiku tad var izmantot google palīdzību.
Bone bruise 4-8 nedēļas vidēji.Mēnesis pat vēl nav pagājis.
Ja būtu bijis kaut kas nopietnāts,tad neviens nebūtu apstiprinājis treidu.

     [+] [-]

, 2022-02-26 10:57, pirms 2 gadiem
Tiešām bedīga situācija ar to Porziņģi, jāpiekrīt ka viņš ir pārāk traumatisks