Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Kjūbans par Porziņģa un Dončiča attiecībām: “Viņi sadzīvo labi”

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kjūbans par Porziņģa un Dončiča attiecībām: “Viņi sadzīvo labi”
Marks Kjūbans. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas “Mavericks” īpašnieks Marks Kjūbans radio raidījumā “The FAN” komentēja savas vienības līderu Kristapa Porziņģa un Lukas Dončiča savstarpējās attiecības, sakot, ka zvaigznes sadzīvo labi.

“Uz laukuma viņiem ir labi. Treneri vada izrādi, tāpēc laukumā viss strādā. Tas, protams, nenozīmē, ka konflikti neeksistē,” Porziņģa un Dončiča attiecības komentēja “Mavericks” īpašnieks Marks Kjūbans.

“Es salīdzinātu viņus ar Džetu [Džeisons Terijs - aut.] un Dirku Novicki. Ja jūs atceraties, Dirks nejūsmoja par Terija pievienošanos “Mavericks’’. Novickim nepatika Terijs. Mēs arī zaudējām izslēgšanas spēļu sēriju Džeta kļūdas dēļ, kas attiecības ar Novicki tikai pasliktināja. Viņi sākotnēji nebija labākie draugi, taču iepazina viens otru un izauga par lieliskiem draugiem. Tā ir daļa no procesa, kad tev ir mazi bērni, kas uzaug kopā. Pagāja mūžība līdz Dirks un Džeisons kopā darīja kaut ko arī ārpus laukuma. Jā, Kristaps un Luka labi sadzīvo, taču viņi vienkārši ir dažādi cilvēki. Katram patīk atšķirīgas lietas,” noslēdza Kjūbans.

Šajā sezonā Kjūbanam piederošā “Mavericks” 58 spēlēs izcīnījusi 36 panākumus un Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.basketballnews.com/stor...

  +3 [+] [-]

, 2021-04-24 15:05, pirms 3 gadiem
Es arī ceru ka vińi beigās apprecēsies

  -1 [+] [-]

, 2021-04-24 15:20, pirms 3 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Es arī ceru ka vińi beigās apprecēsies
KP jau ir kaut kāda soska, būs sarežģīti Lukam viņu nocelt.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-24 15:21, pirms 3 gadiem
Skaidrs, Kjūbans starp rindiņām pateica, ka Luka galīgi nav bijis priecīgs par KP ierašanos.. skaidrs arī kādēļ, jo spēlētājs ar tik lielu ego, kāds ir slovēņu burvim, nekad nepriecāsies par vēl vienu tik pat ja ne talantīgāku komandas biedru, automātiski, konkurentu!

  +1 [+] [-]

, 2021-04-24 15:23, pirms 3 gadiem
Mavs faniem jau sen tas nav nekāds jaunums, ka nav baigie buddies. Pārējiem laikam gan ir, vesels tofiks iekš reddit nba par šo.

  -4 [+] [-]

, 2021-04-24 15:33, pirms 3 gadiem
KP trumpis ir augums un relatīvi labs tālmetiens. Par supertalantu viņu nesauktu. Ņemot vērā traumatismu, otrās zvaigznes statuss, kas ir pat ļoti labi, ir maksimums uz ko viņš var cerēt. KP nevienu komandu līdz titulam pirmās zvaigznes statusā neaizvestu.

  +6 [+] [-]

, 2021-04-24 15:37, pirms 3 gadiem
rīts rakstīja: KP trumpis ir augums un relatīvi labs tālmetiens. Par supertalantu viņu nesauktu. Ņemot vērā traumatismu, otrās zvaigznes statuss, kas ir pat ļoti labi, ir maksimums uz ko viņš var cerēt. KP nevienu komandu līdz titulam pirmās zvaigznes statusā neaizvestu.
Un kurš būtu tas, kurš NBA šobrīd būtu spējīgs bez komandas atbalsta to aizvest līdz titulam?

     [+] [-]

, 2021-04-24 15:44, pirms 3 gadiem
ko tas Marks vispār saprot, kopš 11.gada vai nu nav tikuši plovos, vai bijuši 1.kārtas "klienti" citiem

 +11 [+] [-]

, 2021-04-24 15:48, pirms 3 gadiem
Treneri vada izrādi, tāpēc laukumā viss strādā.
Man vienīgajam šitas izsauca smieklus? Ko ko bet mavs treneri spēles laikā kontrolē tikai paši sevi.

  -3 [+] [-]

, 2021-04-24 15:48, pirms 3 gadiem
ficuks rakstīja: Skaidrs, Kjūbans starp rindiņām pateica, ka Luka galīgi nav bijis priecīgs par KP ierašanos.. skaidrs arī kādēļ, jo spēlētājs ar tik lielu ego, kāds ir slovēņu burvim, nekad nepriecāsies par vēl vienu tik pat ja ne talantīgāku komandas biedru, automātiski, konkurentu!
Ahahaha - un KP būtu tas ar mazo ego? Atbrauca uz Dallasu no Ņujorkas, kur pāris sezonas varēja būt 'kings' (bet kā ieradās Melo, tad jau ar sāka kko pukstēt) a tur priekšā jau Luka, kas neļauj viņam būt 'kingam'. Protams, viena pagale nedeg - gan jau abi ir 'auni uz šauras takas' un neviens negrib piekāpties, bet nu čempionu komandas no tādiem stūrgalvjiem nerodas. KP vajag samierināties un nolaisties uz zemes - viņš nekad nebūs čempionu komandas galvenais vilcējs.

Neredzu neko sliktu, ja viņš būtu labs (un varbūt pat izcils) Nr2, kas ir komandas aizsardzības galvenais balsts (10+ rebi, 2+ bloki) un uzbrukumā ir uzticams (stabilitāte vēl KP pietrūkst) 20-25 punktu metējs. Nr1 metējs viņš var būt tikai nabagu komandās, kas par titulu necīnās, kaut gan patiesībā neredzu nevienu komandu, kas būtu gatava viņu mainīt un dot viņam tādu lomu (OKC jau savs nākotnes KP - Pokuševskis, Mineostā - KAT, Hjūstonā - Woods dara to pašu ko KP, varbūt Detroita, bet nu viņi es domāju labāk iesūkās kādas sezonas un pārbūvēs sevi caur draftu). Jebkurā vidusmēra/topa komandā KP tāpat būtu Nr2 vai pat Nr3.

     [+] [-]

, 2021-04-24 15:57, pirms 3 gadiem
heh rakstīja: Treneri vada izrādi, tāpēc laukumā viss strādā.
Man vienīgajam šitas izsauca smieklus? Ko ko bet mavs treneri spēles laikā kontrolē tikai paši sevi.
Tieši par to pašu nodomāju!

  +1 [+] [-]

, 2021-04-24 16:10, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Un kurš būtu tas, kurš NBA šobrīd būtu spējīgs bez komandas atbalsta to aizvest līdz titulam?
Viņs neteica bez atbalsta, nevajag izdomā savus tekstus. Bet tev kā kepkam varu paskaidrot, KP kā pirmā vijole nebūs un ja būs, tad līdz titulam netiks. Jā, kā atbalsts teiksim tam pašam Dončičam, +3 labi vēl spēlētāji, kā tas piemēram ir GSW kādreiz, kur viena zvaigzne ir Karijs un laba komanda apkārt.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-24 16:11, pirms 3 gadiem
Izlasot tekstu, kļūst pilnīgi skaidrs, ka diez cik labi viņi tomēr nesadzīvo

  -1 [+] [-]

, 2021-04-24 16:20, pirms 3 gadiem
D-Mob rakstīja: Viņs neteica bez atbalsta, nevajag izdomā savus tekstus. Bet tev kā kepkam varu paskaidrot, KP kā pirmā vijole nebūs un ja būs, tad līdz titulam netiks. Jā, kā atbalsts teiksim tam pašam Dončičam, +3 labi vēl spēlētāji, kā tas piemēram ir GSW kādreiz, kur viena zvaigzne ir Karijs un laba komanda apkārt.
Tev slikti ar lasīt prasmi, vai nav ar ko saprast? Pārlasi vēlreiz ko viņš rakstīja.
Kur es jebkad esmu rakstījis, ka KP kādā komandā būs pirmā vijole?

     [+] [-]

, 2021-04-24 16:22, pirms 3 gadiem
Swordsman rakstīja: Izlasot tekstu, kļūst pilnīgi skaidrs, ka diez cik labi viņi tomēr nesadzīvo
Tas jau ir normāli, ka divas tādas zvaigznes ārpus laukuma ne pārāk kontaktējas. Abi ir ar līdera raksturu, un tādiem ļoti grūti ārpus profesionālās darbības līdzās pastāvēt Galvenais, lai ārpus laukuma attiecības neatstāj iespaidu uz laukumā notiekošo.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-24 16:28, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tas jau ir normāli, ka divas tādas zvaigznes ārpus laukuma ne pārāk kontaktējas. Abi ir ar līdera raksturu, un tādiem ļoti grūti ārpus profesionālās darbības līdzās pastāvēt Galvenais, lai ārpus laukuma attiecības neatstāj iespaidu uz laukumā notiekošo.
Es tik par to, ka, spriežot pēc virsraksta, šim rakstam pēc idejas vajadzēja mūs pārliecināt, ka viņi baigi labi sadzīvo, bet sanāca tieši otrādi

  +3 [+] [-]

, 2021-04-24 16:43, pirms 3 gadiem
hmm rakstīja: Ahahaha - un KP būtu tas ar mazo ego? Atbrauca uz Dallasu no Ņujorkas, kur pāris sezonas varēja būt 'kings' (bet kā ieradās Melo, tad jau ar sāka kko pukstēt)
Izlasot pirmos pāris teikumus skaidrs ar tevi....Melo Knicks ieradās atkārtoti laika mašīnā no 2011-17 gadiem,kad pārstāvēja NYK??? KP draftēja 2015...pēdējās divas sezonas(2018-2019) NYK viņš spēlēja bez Melo...jāsaka Deniela Dej Luisa vārdiem no filmas: da ko tu vispār te nes,pī pī pī!!!

     [+] [-]

, 2021-04-24 16:59, pirms 3 gadiem
Amerikāņiem patīk drāmas
Domā abi eiropieši un uzreiz būs labākie draugi
Mentalitātes arī netiek ņemtas vērā.Ja viņš uzvedas,kā bērns laukumā tad otrs vispār neizrāda emocijas par sevis izdarīto.Es domāju nav jāmin kurš ir kurš
Burbulī viņi visu laiku kopā bija un varēja čilot kopā uzlabot attiecīas.
Tagad ir kovids.Apkārt neviens īsti nevazājas izņemot Rockets
Abiem ir draudzenes.
Nav jau jābut BFF viņiem

  +4 [+] [-]

, 2021-04-24 17:01, pirms 3 gadiem
heh rakstīja: Treneri vada izrādi, tāpēc laukumā viss strādā.
Man vienīgajam šitas izsauca smieklus? Ko ko bet mavs treneri spēles laikā kontrolē tikai paši sevi.
Ei,nu ko Kjūbanu tur galvā ņemt.Tāpat kā Kārlails dzied vienu dziesmu pēc vispārpieņemtiem standartiem. Neies tak teikt ko negatīvu,viss saprotams kamdēļ.Mēs taču neesam bez acīm un ausīm

  +1 [+] [-]

, 2021-04-24 17:52, pirms 3 gadiem
...nekas, lai tik Pončiks nāk pretī Latvijas izlasei - Ate viņu nosegs, Ziņģis sametīs 40+, un nekas cits viņam neatliks, kā draudzēties...

  -1 [+] [-]

, 2021-04-24 19:24, pirms 3 gadiem
nebutu kp izdarijis kljudu un aizgajis uz dallasu butu vinsh pirma vijole komanda un es domaju kp vienam ie daudz lielakas komandu novest lidz titulam neka tai slovenju miskastei

     [+] [-]

, 2021-04-25 10:19, pirms 3 gadiem
hmm rakstīja: Ahahaha - un KP būtu tas ar mazo ego? Atbrauca uz Dallasu no Ņujorkas, kur pāris sezonas varēja būt 'kings' (bet kā ieradās Melo, tad jau ar sāka kko pukstēt) a tur priekšā jau Luka, kas neļauj viņam būt 'kingam'. Protams, viena pagale nedeg - gan jau abi ir 'auni uz šauras takas' un neviens negrib piekāpties, bet nu čempionu komandas no tādiem stūrgalvjiem nerodas. KP vajag samierināties un nolaisties uz zemes - viņš nekad nebūs čempionu komandas galvenais vilcējs.

Neredzu neko sliktu, ja viņš būtu labs (un varbūt pat izcils) Nr2, kas ir komandas aizsardzības galvenais balsts (10+ rebi, 2+ bloki) un uzbrukumā ir uzticams (stabilitāte vēl KP pietrūkst) 20-25 punktu metējs. Nr1 metējs viņš var būt tikai nabagu komandās, kas par titulu necīnās, kaut gan patiesībā neredzu nevienu komandu, kas būtu gatava viņu mainīt un dot viņam tādu lomu (OKC jau savs nākotnes KP - Pokuševskis, Mineostā - KAT, Hjūstonā - Woods dara to pašu ko KP, varbūt Detroita, bet nu viņi es domāju labāk iesūkās kādas sezonas un pārbūvēs sevi caur draftu). Jebkurā vidusmēra/topa komandā KP tāpat būtu Nr2 vai pat Nr3.
Spurs aktīvi meklē garo, tēmē uz Markkanenu. KP tur iederētos, kā cimds ar roku. Ir vēl Celtics. P.S. Par melo un Knicks tev galīgs sviests