Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Kārlails par Porziņģa traumu: "Vēl nevar apgalvot, ka viņš nespēlēs nākamajā spēlē"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kārlails par Porziņģa traumu: "Vēl nevar apgalvot, ka viņš nespēlēs nākamajā spēlē"
Kristaps Porziņģis pametot laukumu. Foto: Kevin Jairaj/USA Today Sports/Scanpix

Cerību par to, lai Kristapa Porziņģa šonakt gūtais potītes savainojums neizrādītos ļoti nopietns preses konferencē izteica šonakt pēc uzvaras pār čempioni Losandželosas "Lakers" izteica Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails.

Kristaps Porziņģis trešajā ceturtdaļā pagrieza potīti, uzreiz pēc tam dodoties uz ģērbtuvēm. Latvietis laukumā pavadīja 29 minūtes, kurās izcēlās ar 19 punktiem (1p. 6/7, 2p. 5/10, 3p. 1/1), sešām atlēkušajām bumbām, rezultatīvu piespēli, pārtvertu bumbu un trim piezīmēm. Tāpat Kristapam +/- rādītājs -6, un divi viņa izdarītie metieni tika bloķēti. "Mavericks" ar 115:110 pārspēja "Lakers".

"Mvericks" galvenais treneris izteicās: "Kristaps pagrieza kreiso potīti. Pagaidām nav skaidrības par traumas nopietnību. Mēs ceram, ka tā nav pārāk nopietna. Domāju, ka vēl nevar apgalvot, ka viņš nespēlēs nākamajā mačā. Ar potīšu traumām ir tā - daudz ko nosaka tas, kā spēlētājs jūtas nākamajā rītā. Redzēsim, kā viņš jutīsies rīt. Pēc spēles viņš bija labā noskaņojumā, pats varēja pastaigāt."

Dalasas klubs ar bilanci 32-26 pakāpās uz sesto vietu Rietumu konferencē. Nākamo maču "Mavericks" aizvadīs svētdienas rītā, kad vēlreiz uzņems "Lakers".