Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Pēc zaudējuma ''Hornets'' Porziņģis vērš uzmanību uz kļūdām aizsardzībā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc zaudējuma ''Hornets'' Porziņģis vērš uzmanību uz kļūdām aizsardzībā
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc neveiksmes pret Šarlotas ''Hornets'' medijiem akcentēja pieļautās neprecizitātes aizsardībā, kuras nav ļāvušas līdz galam salauzt spēli.

Naktī uz otrdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) zaudējumu piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'', kas, izlaižot 18 punktu pārsvaru, pagarinājumā 118:121 atzina Šarlotas ''Hornets'' pārākumu. Latvietis maču noslēdza ar 17 punktiem un astoņām bumbām zem groziem.

Pēc mača Porziņģis uzsvēra, ka klubs nav spējis apstādināt pretiniekus aizsardzībā. ''Svarīgākajos brīžos neapturējām viņus aizsardzībā, kas ''Hornets'' ļāva palikt spēlē. Nespējām nospēlēt svarīgajos brīžos, kas salauztu spēli. Viņi tajā palika un mača izskaņā guva svarīgus grozus. Tad jau iesaistījās līdzjutēji un spēlē atjaunojās intriga,'' teica Porziņģis.

Latvietis pauda, ka nedrīkst ļaut pretiniekiem dot iespējas, un aizsardzībā jāuzlabo detaļas. ''Mazās lietas. Nedrīkstam dot iespējas saviem pretiniekiem. Esam ļoti talantīga komanda un dažbrīd tikai uz tā rēķina varam uzvarēt spēles. Vēlamies būt komanda, kas spēlē vienādā stilā, neatkarīgi, kas nāk pretī.''

Pirmajās 12 spēlēs Bostonas ''Celtics'' kreklā Porziņģis vidēji guvis 19.8 punktus, izcīnījis 6.8 atlēkušās bumbas un atdevis 2.1 rezultatīvo piespēli.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/5079666/202...